Päivää juhlistettiin vohveleilla! Ohje oli vain kahdeksan vohvelin taikina mikä meidän perheelle kuulostaa tosi vähälle niinpä tein tuon kaksinkertaisena mutta nuo mokomat ovat niin äkkitäyttäviä että taikinaa jäi vielä aamupalaksikin =). Eteenkin kun olen niin taitavasti osannut valita ukkoni kun hänelle ei makeat herkut kelpaa saan itse enemmän ;o). Enkeli5 sai myös herkkuja leivän välissä vadelmahilloa =).

Huomenna alkaa siis koulut. Enkeli 1 aloittaa kolmannen luokan ja enkeli 2 toisenluokan. Tiistaina olisi enkeli 5:n silmälääkäri. Yritän maanataina saada lapsille hoitajan muuten on lähdettävä matkaan kolmen lapsen kanssa. Olin vähän laskenut että ukolla olisi iltavuoro tuolloin silmälääkärin aikaan mutta eihän tuo nyt paikkaansa pidä kun taas vaihtoi töitä. Keskiviikkona alkaa enkeli 3:n ja 4:n kerho. Siis täysillä aloitetaan heti arki.

Lopuksi toivotan kaikille koululaisille ILOISTA kouluvuotta ja TURVALLISIA koulumatkoja!

Leiki, leiki aikana
kesällä tai talvella,
mutta tosi toimessa
ole tarkka, ahkera!

Enkeli

Tulin vielä lisäämään. Enkeli 5 oppi juuri R:n. TRRRR TRRR TRRRR kaikuu olkkarissa. Oli meidän lapsista eka tuossa taidossa. Enkeli 4 ei vielä osaa R:ää mutta vastahan tuo oppi puhumaan.