Enää viisi viikkoa laskettuunpäivään!!! On siis aika alottaa vauvan tulo valmistelut. Käytiin enkeli 3:n kanssa ullakolta hakemassa vaunujen osat. Sitterin kankaat laitan myös tänään pyykkiin. Vielä on turvaistuin jossain pitäisi kiivetä takas ullakolle mutta kun tuo enkeli 4 ei suostu alkamaan päikkäreille. Ukko kävi tänään otattamassa tikit pois ja lähti sitten enkeli 3:n kanssa hakemaan kunkkumummoa k.mökiltä. Tänään siis ajattelin pestä noita vaunujen, rattaiden, sitterien... osia. (sekä ukon pyykkiä ehkä myös pari mattoa =) ) Huomiseksi vois varata myös pesutuvan ja pestä vauvan lakanat ja vaatteet. Sitten alkaakin olla kaikki valmiina. Tänään kävin myös tiimarista ostamassa tarvikkeita kastekutsuja varten. Teen sellaiset neutraalin väriset niin käy kummalle vaan =). Mietittiin tuossa ukon kanssa että kutsutaan kummit ja mummit ja lisäksi kaikkien isojenkin kummit niin listalle nopeasti kertyi 53 henk. tuosta 19 on lapsia =). Jos sitten pidetään vähän kummipäivää tuossa samalla ja tuleepa kunnolla juhlittua jos vaikka viimeisiä ristiäisiä meilläkin vietettäisi...

Eilen siis tultiin kotiin pikkumummolta tai enkeli1 ja 2 vielä jäivät mummon ja vaarin iloksi. Vähän paikkoja raikkosin tuosta keittiöstä, vessasta ja eteisestä jo eilen. Tänään olin ajatellut siivota olkkarin pöytää kun se on hautautunut ihan tuonne tavaroiden alle taas kerran. Pitää nyt katsoa mitä kaikkea sitä ehtii kun tuo neiti edelleen riekkuu hereillä tuossa. Kohta sen ei voi enää antaa nukkua menee yöunetkin ihan sekaisin.

Kotona oli myös odottamassa postin paketti lappu olin voittanut jostain nettikilpailusta 1,2kg makeisia! Ne on nyt myös käyty hakemassa ja ekaa pussia maistettu. Enkeli 3 ei tykännyt ja enkeli 4 hotki puolikkaat karkit kokonaisina =). Myös makkara reklamaatioon oli vastattu ja kiitoksena tuli 6 € lahjakortti yrityksen tuotteisiin.

Nyt viimein enkeli 4 taisi mennä päikkäreille. Hermostui kun ei saanut enää laatikosta kaivetuksi vauvaleluja leikittäväksi enkä suostunut auttamaan. Ai niin mun piti niitä leikki astioita tiskata kun kävin eilen laatikoita läpi ja heitin rikkinäisiä leluja ja pääsiäismuna ylläreitä pois niistä kun osat hukkuu niin pyörivät vain laatikoiden pohjalla.

Juu nyt on mentävä kurkkaamaan nukkuuko tuo oikeasti jos ensin kipasisi sinne ullakolle ja sitten niitä astioita...

Enkeli

laitan nyt vielä kesäkuviakin lisää...