Ei se päästä meitä akkoja sinne kylmiltään selviytymään vaan piti sen nyt viikkoa aikasemmin mennä lämmittämään mökkiä ym. No saapahan sen mukana kaikenlaista roinaa ja rompetta mökille viedyksi. Ostaa pläjäytettiin tänään vielä 10 muoviämpäriäkin niin saa vettä kannella oikeen urakalla. Kovasti jo kutkuttele mökille pääsy itselläkin.

Sitten ilmottelen kevään esityksiä ja menoja jos kiinnostaa tulla katsomaan/kuuntelemaan

  • la 31.3 on Enkeli 2:lla konsertti jossa hän soittelee pianoa (ensiesitys). Näsinsalissa kelloaikaa en vielä tiedä.
  • su 15.4 Enkeli 3 kuoroineen laulelee messsussa  tre tuomiokirkossa klo10
  • su 29.4 Enkeli1 marsii partioineen partioparaatissa Tampereella
  • la 12.5 Enkeli 3 laulelee kuoroineen äideille ja muille näsinsalissa klo16 meiltä saa ostaa lippuja kun ne tulevat myyntiiin.

Pistin äsken kaikki kakarat pihalle mutta yksi lähti kaupunkiin johonkin nuorten tapahtumaan kaverin kanssa. Toinen lähti jo aikaisemmin leffaan kaverin kanssa ja Komlan hiipi jo sisään leikkimään kun ostettiin tänään (vähän etukäteen) synttärilahja kun olivat pistäneet mieluisan bagugan drakonoidin alennukseen. Joulunalla tuo maksoi n.70€ joulun jäkeen sen sai n50€ ja nyt hintaa oli vain 30€ joten otetiin se nyt mukaan. Tuskin tuo enää laskee hintaansa. Pienimmät on vielä pihalla aurinko paistaa ja lämmittää +3 näyttää meidän mittari. Ukolta tuli äsken viesti että mökillä ulkona on +2 ja sisällä -12. Kissa on ihmeissään.

Juu ehkä itekin pistän kumpparit jalkaan ja yritän rikkoa noita meidän lumiveistoksia että päästään kukkapenkkipuuhiin mahdollisiman pian.

Enkeli