Pääsiäisviikkoa elellään siis. Nyt on päätöksiä pääsiäisestä tehty. Perjantaina lähdetään aamusella (kun kaikki on heränneet ja saatu pakattua ja autossa) kohti Padasjokea.

Enkeli1 meni yöksi kaverille kun koko pääsiäisenä eivät taas näe. Enkeli 3 on pyöräilemässä pihassa. Saivat enkeli 4:n kanssa eilen pyörät pihalle. Hieman oli ilman appareita polkeminen hakusessa mutta nyt se onnistuu jo melko hyvin. Kerhoon mentiin tänään aamulla polkien mutta pitää katsoa lähdetäänkö toista kertaa noin niin kauan kun meillä on tuo tietyö tuossa matkalla. Enkeli 5 ja 4 leikkivät sisällä ja piinavat meitä vanhempia touhotuksellaan ja enkeli 2 on pihalla kavereiden kanssa. Minä kävin jo pesutuvassa pyykillä ja varasin uuden ajan tiistaille niin saa pääsiäissotkut heti pyykkiin.

Huomenna siivouspäivä ja normaalit kerhot ja kuorot tietenkin.

Enkeli 4:lle napsin uuden tukan katsotaan jos ehdin tuosta ottaa vielä kuvaa. Toisella sivulla on otsatukka hieman lyhyempi ihan neidin omasta toimesta muuten aika hyvin sain napsastua tukan tasaiseksi. Vähän saisi kasvaa niin olisi kivemman näköinen.

Nyt iltapalaksi lihapullia joita piti olla tänään ruokana mutta syötiin eilinen makaroonilaatikon jämä pois =).

Enkeli