Klo 18.00 oltiin sairaalassa kun alkoi supistukset olemaan tukalampia. Minä myös halusin tietää mikä se kohduntilanne oli sormelle auki ja kanavaa reilu sentti ja pehmeä. Sain peräruiskeen (viimeksi tehosi hyvin) mutta nyt sillä ei ollut vaikutusta. Nelisen tuntia sielä istuttiin ja odottelin että supistukset voimistuu mutta eipä nuo voimistuneet. Olisivat kai kuitenkin ottaneet minut sisään ja aloittaneet synnytyksen vauhdittamisen mutta päätin että me lähdetään kotiin vähän nukkumaan ja tullaan takaisin jos näyttää että en kotona pärjää.

Nyt klo on puoli 3 enkä vielä ole saanut nukutuksi yhtään. Tuossa yhden aikaan torkuin muutaman supistuksen välin mutta nyt ei edes väsytäkkään. Vähän kauhistuttaa jos synnytys nyt käynnistyy niin kuinka sitä jaksaa loppuun asti. Kai se on vaan pakko kohta taas yrittää käydä pitkäkseen jos vaikka uni tulisikin. Nyt siis supistelee säännöllisen epäsäännöllisesti 4-10 min välein. Kohta pitäisi taas miettiä mitä tehdä mennäänkö taas näytille ja yritetän saada vauva ulos lääkkeiden avulla vai odotteleko tässä vielä koko yön vähän kipeämpiä ja säännöllisempiä suppareita tai vesien menoa.

Pikku enkelit on enkeli 3:n kummitädillä hoidossa ainakin tämän yön. Pitää hänelle keksiä joku kiva kiitoslahja kun viitsii vahtia niin montaa omien lisäksi =).

Enkeli rv 38+5 hih kerkesi vielä ainakin yksi päivä tulemaan lisää. 18.8 olisi kyllä oiva syntymäpäivä. Meiltä kun löytyy jo 19.9 versio =).