Kello lähenee jo puolta yötä ja minä vaan istun puikot kädessä. Intoa taas riittää hetkeksi ainakin. Parit viime neulepuuskassa aloitetut (ja kesken jääneet )sukat on saatu valmikksi toistakin paria myöten ja muutamat uudetkin sukat on valmiina. Ostin huutiksesta ensin kaksi kerää kivaa lankaa ja nyt peräti 8 kerää lankaa. Kaikista keristä näkyy minun nilkkasukka mallilla jäävän pieni kerä yli ja ukko tilasi näistä pienistä keristä itselleen sukat. No ensin on tietenkin pakko neuloa 8 paria sukkia että jää niitä kerän loppuja ja hirmuinen himo olisi päästä näkemään näiden jämäsukkien kauheus tai kauneus. Tuskin niitä kovin kauniit tulee. Yritän laittaa kuvaa ensi viikon aikana noista jo valmiista sukista niin näette värimaailmaan ja siitä pystynee päättelemään paljon. Nyt tarvitsisi sen keittiö vaa'an että pääsisi punnitsemaan kerien loppuja ja painosta päättelemään milloin lankaa on riittävästi.

Leivonta puuhia tai suklaa hommiakin olen puuhannut. Valoin lasten viimevuotisiin suklaakalentereihin uudet suklaat. Ihan niin helpolla en itsäni tietenkään voinut päästää että maitosuklaata vaan sulaksi ja muottiin vaan värjäsin valkoista suklaata siniseksi, punaiseksi, keltaiseksi ja vihreäksi. Sen lisänä oli valkoista suklaata ja tummaa suklaata. Sitten alkoi väketäminen esim. kynttilään pistin keltaisen liekin, valkoisen kynttilän, vihreät havut ja tumman taustan. 2-7 väriä oli jokaisessa 24 pienessä suklaa palassa. Näitä kalentereita tuli vain kolme koska enkeli4:llä oli erilainen suklaakalenteri kuin muilla ja enkeli 5:llä ei ollu suklaa kalenteria ollenkaan. Nyt kalenterit on pakkasessa. Vielä pitäisi miettiä miten tuo kalenterin avaaminen onnistuu. Yritänkö kääräistä paperin ympärille ja askarrella luukut vai leikkaanko muotit palasiksi ja kääräisen sellofaaniin pala kerralla.

Jaaha nyt on korkea aika painua kuorsaavan ukon viereen sänkyyn. Huomenna ukko lähtee Helsinkiin enkeli3:n kanssa heti aamusta. Minä konserttiin pikkuenkeleiden(4 ja 5) kanssa. Enkeli2 on jo kummitädillä yökylässä ja tulee kotiin ukon kyydillä. Hyvin oli mennyt junamatka yksin. Ja enkeli1  jää konsertin ajaksi yksin kotiin ja askartelee sillä välin omat 9 joulukorttia. Käytiin Tiimarista ostamassa aineksia perjantaina että hienoja pitäisi tulla. Minä ostin samalla alennuksesta ensi vuoden joulukortti ainekset kun sattui halvalla saamaan. Minkäköhänlainen siivo mahtaa askartelun jäljiltä olla kun kotiin palaan.

NYT NUKKUMAAN!

Enkeli