Pyöräytin sitten iltaherkuksi omppupiirakan. Nam!
Äh enkeli4 heräs ja nyt neidillä menee hermot, ehkä tuo mies saa tytön hiljaseksi...tai sitten ei...eiku sai se eli voin jatkaa sittenkin.
Eilen oli enkeli4 vähän kipeän oloinen. Kuumetta ei ollut vaikka käsin tuntui päästä tosi kuumalta. Oli koko päivän hirmu väsynyt ja räkäinen kyllä on. Kakka oli kovin löysää eilen ja tänään ei nyt ripulia kuitenkaan. Tänään oli sitten pyllykin ihan tulipunainen. Tylsiä nämä taudit tuommosilla jotka ei osaa sanoa mihin sattuu.
Enkeli1:n sai koulusta lapun pääsevät nyt syksyllä uimaan kaks kertaa 2h. Tämän kuun puoli välissä ennen sitä pitäisi kuulemma käydä tytön kanssa hallissa että osaa sielä sitten toimia. Saa pukukaapin kiinni ym. Minä jo tuossa viimeviikolla vai oliko se toissa viikolla kävin uimassa. Katselin joulua varten että mitä se lasten 10 kerran uimalippu maksoi 18€ ja siinnä oli käyttöaikaakin oli kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Tosin kyllä ajattelin että kevään mittaan tulisi kortti käytettyä pois tytöiltä. Valokuvaus olisi nyt olikohan torstaina mutta luulen että meille riittää vain pelkkä luokkakuva kun keväällä vasta oli valokuvaus eskarissa.
Enkeli2 sai kanssa lapun eskarista tulee sieläkin vanhempainiltaa ja saavat eskarikirjat ym. Tosi kivalta kuulosti sekin. Ai niin tyttö taas tänään väläytti... Pyysin hänet hakemaan enkeli1:sen sisään tekemään läksyt ja tyttö lupautui. Puki siinnä sitten vaatteita päälleen kun oli ne riisunut märkinä kun ulkoa tuli. Sanoin että ottaa kuivia kaapista ja ihmeen nopeasti neiti sai vaatteet päälleen ja lähti. No ei sitten mennyt kauaakaan kun ovikeelo soi ja tyttö seisoo rapussa "oho, hups mä unohdin laittaa housut". Niin "oho" ei aina ihan uskoisi että ensi vuonna tuokin olisi päästettävä kouluun ja luottaa että muistaa tavaransa. tosin kävinpä tänään hakemassa enkeli1 takin tuosta metsästä kun oli sen sinne jättänyt yöksi sateeseen. siitä eilen tapeltiin aamupäivästä että ottaako takin mukaan vai ei minä sitten pakotin tytölle takin mukaan ja hän sitten oli sen sinne riisunut. Grr kyllä näiden isojenkin perään saa olla kokoajan katsomassa.
Enkeli3:sta katsoin tänään kun pyöräili 2:n eskarille että poikahan meni sellaista vauhtia ja melko hyvin tasapainossakin että voisi vähän appareita hilata ylemmäksi. Ne on nyt niin alhaalla kun vaan pystyy olemaan =).

Ei nyt hermostuu neiti taas eikä mies saa häntä hiljaiseksi joten tarkistaminen ja lisäilyt jää taas huomiseen... Jotain näppyjä muka tuo löytää tytön mahasta pitää mennä katsomaan...hikinäppyjä varmaan.

Enkeli