Viikonloppuna oli kolmella isoimmalla enkelillä kuoroleiri. Olin sielä taasen huotojoukoissa. Harjoittelivat joulukonserttia varten joululauluja ja taas oli ohjelmistoon valittu muutama tosi kaunis joululaulu jotka minulle olikin tuttuja jouluradion puolelta. Osaa sitten Enkeli3:a opettaa kun taas kaipaa apua laulun sanojen ulkoaopettelun kanssa. Leiri siis meni hyvin ja myös esitys Lielahden kirkossa meni mukavasti vaikka osa isommista tytöistä olikin melkoisen väsyneitä. Vielä ennen joulukonserttia on yksi messu Tesoman kirkossa. Ukko oli pienten kanssa kotona ja herkuttelivat pitsalla.

Minulla on sämpylät uunnissa taas kerran! Nyt  on tullut leivottua enemmän kun aikaakin on riittänyt ja itseleivotuissa on enemmän syötävää kun kaupan höttösämpylöissä. Siinnä leipoessa huomasin keksineeni sopivan joululahjatoiveen esim. kummilasten täytettäväksi. Joltain olen tainnut tämmöisen jo saada mutta saa tehdä uudenkin jos vaan innostuu. Eli leivinliinat on kaikki jotenkin suttuisia tai muuten nuhraantuneita. Semmoisia siis olisi toiveissa joko ihan kaupasta tai sitten hienosti koristeltuina kangasvärein tai muuten kaikki kelpaa.

Laitetaanpas nyt muidenkin toiveita tähän. Yritän mistaa niitä siirtää sitten tuonne lahjalistallekin joskus.

Enkeli 1:n toiveissa on esiintynyt hiustensuoristusrauta jos mahdollista myös kreppiominaisuudella ja hienoa olisi jos löytyisi jotain malleja tai ohjeita miten sitä käytetään.

Enkeli 2:n toiveet on vuodesta toiseen hankalia kun tyttö ei juuri toivo mitään. Uimassa kuitenkin neiti tykkää käydä joten luultavasti ilahtuu bussikortille ladatusta uimarahasta. Enkeli 2 myös aloitti keräämään tavaroita "kapioarkkuun" tai sattui saamaan kavereiltaan lahjaksi posliinisen kissa tarjouluastian ja kaksi uutta teekuppia joten ehdotin että jos niitä ei otettaisikaan käyttöön ollenkaan vaan säästettäisi kaapissa ja neiti saa ne sitten joskus omaan kotiin ja tyttö innostui asiasta.

Enkeli 3:a ilahduttaa varmasti vielä lelut tai lasten elokuvat.

Enkeli 4 ei niin välitää sisäleikeistä joten ulkoleikkivälineitä tai retki koulunkentälle luistelmaan olisi maan mainio lahjaidea!!

Enkeli 5 tykkää edelleen titi-nallesta, laulamisesta ja soittamisesta.

Nyt viimeiset sämpylät pois uunista ja iltapalalle. Huomenna pitää mennä rippiristiostoksille. Jo toinen kummilapsi pääsee ensi sunnuntaina ripille.

Enkeli