Näitä meillä on tehty jo monena kesänä!

Enkeli 4 teki eskarissa vohveli kirjonnalla kännykkäpussin. Riittävän pieni että kaikki eskarissa jaksoivat kirjoa koko pussi no neiti tottuneena kirjailiana kirjaili ainakin kahdet kankaat pusseihin joista toisen olivat ommellet pussiksi asti. Nyt sitten jatkettiin viimein kotonakin vohvelitöitä niitä on kovasti pyydelty. Pitää vain itse asennoitua selvitä lankaa, neula irtosi ja mä tarviin lisää lankaa jne. auttamis innolle.

Tuossa ylhäällä näkyy vaaleanpunainen kankaapala se on yksi niistä eskarissa kirjotuista. Neiti makaa mustan vohvelikangas pyyhkeen päällä mutta halusi nyt kirjoa loppuun jo aloitetun vihreän sauna-alustan. Langat sopivasti sikinsokin että löytää sopivan värin. Turkoosia lankaa voisi käydä ostamssa ja valkoista sitten alkaa olla kaikkia värejä tarjolla.

Enkeli5  pääsi myös tänä kesänä viimein kirjomisen makuun siis homma onnistuu jo itsenäisesti. Ainakin suoraa viivaa onnistui tekemään aika suoraan. Ihana keskittynyt ilme. "Kato äiti nyt sain kyllä aika monta pisteltyä"

Enkeli