Olipas kivaa mökillä. Eilen jo kotiuduttiin että ehdittiin saunoa lapset helpomin puhtaiksi ristiäisiä varten. Pitäisi käydä katsomassa löytyisikö iltapäivästä sopivaa pesutupa vuoroa että saisi vähän pyykkiä puhtaaksi.

Mökilillä oltiin siis juhannus aurinko paistoi ja pikku enkelit uivat altaassa joka päivä. Maanataina alkoi sitten sataa ja sitä jatkui sitten koko viikon. Mökille tuli tätini pikkuenkeiden kolmen pikkuserkun kera joten mökillä riitti vilinää kun mummon mökkiin änkesi sadetta pakoon 7 lasta ja kolme aikuista. Onneksi lapset ovat niin saman ikäisiä niin kavereita ja sopivia leikkejä löytyi helposti. Enkeli 3 leikki eläinlääkäriä ja kissaa yhden tytön kanssa ja isomat pelasivat korttia, kimbleä ja muita lautapelejä isompien kanssa. Enkeli 4 leikki itsekseen ja välillä kävi vähän piirtämässä tai sotkemassa isompien pelaamista =). Nyt pääsee isomummo sitten hetken rauhaan kun kun me lähdetiin kotiin eilen ja pikkuserkut kotiutuvat tänään. Sovittiin kuitenkin niin että me mennään jo heti huomenna takaisin mökille ja tullaan sitten keskiviikkona kotiin että ehdin torstaiksi taas neuvolaan. Toivottavasti olisi vähän paremmat säät niin tekemistä ulkona riittääisi. Sitten olisi tarkoitus jo perjantaina lähteä pariksi viikoksi pikkumummolle ja vaarille.

Sellaisia siis tänne nyt menen katsomaan juhlavaatteita valmiiksia ja sitten jotain aamupalaa tai päiväruokaa lapsille. Hiusten laittoa ja juhlimaan. Pakettikin pitää vielä paketoida.

Enkeli