Syysikkuna on päivitetty!

Eilen kävi pappi suunnittelemassa kastetta meidän kanssa. Sovittiin että ukko kertoo nimen, minä luen esirukouspätkän. Kummien puolesta luvattiin että toinen heistä lukee raamatun kohdan ja kummin esirukouspätkän mutta vielä en ole ehtinyt asiaa kysymään kummeilta. Enkeli 1ja enkeli 2 lukevat yhdessä sisaruksen esikukouksen toivottavasti sen näkee siellä sitten ja yhdessä kuivaavat pään tai jotenkin katsotan nyt kuinka käy. Pikku mummollekin olis taas se sama esirukous pätkä mikä on ollut aikaisemminkin.   Pappikin totesi että lasten ehdoilla mennään jos isällä on joku lapsista sylissä juuri kun kastekynttilää annetaan niin sen voi antaa äidillekin tai pistetään vaikka pöydälle jos molemmilla on kädet täynnä =). Hyvä että ei ole ihan kaavoihin kangistunut pappi.

Nyt tytöt lähti kouluun ja mun pitää alkaa soitelemaan perhetyöntekijää meille lapsenvahdiks kun mene itse hammashuoltoon ensi tiistaina.

Ai mainostan nyt kun muistan että enkeli 2 esintyy ensi sunnuntaina Tesoman kirkossa klo 10.00 kuoronsa kera jos vaan päästään aamulla ajoissa ylös. Ukko menee mökille pömpelin kokoamis puuhiin kun sai kaverin auttamaan. Minä kaitesen taas lapset koko viikonlopun.

Enkeli