Näin se eka kouluviikko taas vierähti. Minulla alkaa huomenna työharjoittelu erityiskoulussa. Vielä en tiedä tarkaan minne luokalle menen auttelemaan mutta apureksi puhui kuitenkin alaluokista joten pahin panajainen käytöshäiriöiset ysiluokkalaiset tuskin toteutuu. No huomenna sen näkee. Tiistai minun pitääkin heti alkuun pyytää vapaaksi kun Enkeli 3:lla on musaluokalle haku ja menen hänen kanssa sinne ja illalla vielä pirkanpoikien haku. Välissä käydään enkeli3:n nykyisen open kanssa kehityskeskustelu jos se opettajalle sopii kun minulle seuraava ennen klo16 sopiva aika on vasta maaliskuun puolella. Keskiviikkona illalla mene kuulemaan miten tuo siirto alakoulusta yläkouluun tapahtuu Sitten loppuviikko onkin normaaleita menoja.

Sunnutaina äänestyskäynnin lisäksi lähden Enkeli2:n koelaulutilaisuuten kun hän hakee Annie musikaaliin esintyjäksi. Saivat perjantaina kappaleen mikä koelaulussa tulee esittää ja eipä ollutkaan mikään helppo. Minä en sitä ihan ensi kuulemalta sisäistänyt ja laulu on täynnä alennuksia ja kaiken maailman koukeroita lisäksi se lauletaan tosi korkealta. Neiti on tuota harjoitellut kovasti koko viikonlopun onneksi säveleeseen löytyi linkki pianolla soitettuun melodiaan niin ei tarvitse itse pähkiä nuottien kanssa. Sunnuntaina siis jännätään sitä.

Lauantaina meillä pidetään perheen varjovaalit. Enkeli2 on kiertänyt kotimatkalla keskustorin kautta kun sieltä nyt saa ilmaista karkia, mehua ja keksiä kiitos presidentti taistelijoiden. Kyselin tytöltä että ketä äänesteisi mutta tarjoilut oli kaikkien osalta niin samalaiset että kukaan ei noussut niiden osalta ylitse muiden. Tästä intoutuneena päätin että lauantaina pidetään varjovaalit ja jokainen meidän perheen jäsen saa äänestää tulevaa presidenttiä ja katsotaan kuka meillä voittaisi. Oikeasti meillä vain minulla on äänestysoikeus kun ukko elelee Ruotsin passin alla (varsinainen elintasopakolainen).

Pipoja on valmistunut kaksi. Ensimmäinen oli ihan liian pieni minulle toinenkin oli hiukan nafti mutta kelvannee huomenna kun on luvattu kovia pakkasia. Kolmas on ehkä puolivälissä. Vähän tuollaista kokeilua tämä nyt on kun en jaksa mitään  mallitilkkuja ikinä vääntää ja kun lanka ei ole ihan sama kuin ohjeessa ja käsialakin luultavasti melko tiukkaa niin sitten kaikki näyttää olevan liian pieniä  tai sitten minulla on vain korkea päälaki. No ohjeita on kahdeksan eiköhän niistä joku ole ihan sopivakin ja lankaa kyllä riittää joten antaa puikkojen suihkia. Noita pieniä pipon käyttäjiä kun meillä riittää. Enkeli 4 omi itselleen sen ensimmäisen pipon annoin siihen koristeeksi sen kehitysvammaisten tyttöjen kanssa tekemäni rintakoristeen niin kyllä kelpaa =).

Nyt sydänpipon kimppuun

Ai niin yotube:sta löytyi video Enkeli2:n luokan sanoittamaan ja laulamaan lauluun laitanpa senkin vielä tähän niin voitte käydä katsomassa. Enkeli2 on takarivissä toinen vasemmalla vähän näkyy ponnarit takarivistä. Tässä linkki sinne. Toivottavasti toimii.

Enkeli