Loppu hiihtoloma vietettiin siis pikkumummolla ja vaarilla.
Keskiviikkona matkustettiin, kotiuduttiin ja saunottiin.
Torstaina käytiin perhekerhossa jossa on viimeksi käyty kun enkeli1 oli tuon enkeli4:n ikäinen eli n.6,5 vuotta sitten. Oli kivaa vaikka vanhoja kerholaisia ei enää ollut mutta yksi kerhon ohjaaja oli säilynyt. Illalla menin päkäpään luo teelle ja pelaamaan.
Perjantaina käytiin isomummolla tehtiin hänen takapihalle lumiukko ja tutkittiin iso laatikollinen vanhoja itsetehtyjä kortteja. Oli kiva katsoa omia lapsuuden äitienpäivä kortteja mummolle ja oman isän lapsuuden kortteja äidille ja jopa mummoni lapsuuden kortteja omalle äidilleen vuodelta 1934 (jos oikein muistan). Tuli taas sellainen olo että älä ikinä heitä mitään pois ja senkin mitä nyt olet jo säästänyt säästä paremmin että varmasti säilyy. Siis aivan ihania olivat nuo ja niitä oli aika valtava laatikollinen varmaan vain puolet niistä sain kahlattua läpi. Pitää vielä joku kerta katsastaa ne uudemman kerran oli kivoja askarteluideoitakin sielä joukossa ;o). Illalla piti Omenan tulla kylään mutta hän ei sitten päässytkään. Päkäpää kuitenkin tuli pikkupäkän kanssa.
Lauantaina kävimme iltapäivällä mummo, minä ja enkelit uimassa. Enkelit 3 ja 4 ekaa kertaa elämässään ihan uimahallissa! Hyvin meni vaikka onhan tuo neljän lapsen kanssa aikamoinen seikkailu. Isot enkelit viihtyivät mumon kanssa lastenaltaassa ja minä olin näiden kahden pienemmän kanssa kahluualtaassa. Kivaa oli ja vaari ja ukko tulivat meitä kotiin hakemaan että ei tarvinnut junalla körötellä ja kävellä. Tänään sunnuntaina siis palattiin kotiin. Hyvin meni loman loppukin ja nyt yritetään oppia ajatukseen arjen jatkumisesta. Nopeasti sitä oppiikin ajatukseen elämästä ilman koulua, eskaria ja kerhoja vaikka kivojahan nuokin on. Ainakin enkeli1:llä on jo kovasti ikävä kavereita =).

Huomenna on ukko vielä sairaslomalla oli hammas ärtynyt taas meidän poissa ollessa...jos nyt pääsisi sitten ihan lääkäriin sen korjaamaan. Ohjelmassa siis enkeli4:lle toppapuvun ostoa jos vielä löytyisi, isot enkelit saavat tietokonepöytänsä ja ukko käy hakemassa myös sukset ja luistimet mökiltä. Jos vain kaiken tämän lisäksi ehdin ja aikoja riittää pitäisi pyöräyttää muutama koneellinen pyykkiäkin. En ole tuota vielä varannut kun en huomisen aikataulua niin tarkaan vielä tiedä. Tiistaita en edes ole ajatellut...

Enkeli