Vain teepannu porisee ja ukko kuorsaa. Isot on koulussa, pienemmät kerhossa ja pieninkin sai raivarin kun otin hänet syliin. Sillävälillä kun täytin mukin oli kiivennyt ukon viereen. Vesi ei kelvannut eikä mehu. Tutin otti pisti silmät kiinni ja alkoi nukkumaan mehumuki kainalossa. Hieman aikaiset päikkärit nut tulee mutta ehkä oli vain niin väsynyt joten antaa nukkua.

Minä puunasin eilen keittiön. Miltein katosta lattiaan pyyhin ja ikkunankin pesin. Muurahaiset olivat löytäneet aarreaitan uuninalta ja sinne matkasivat sankoin joukoin. Aamupäivän uurastuksen jälkeen murkutkin hävisivät osa imuriin raidattaviski ja osa kääntyi takaisin kun pidot uunin alla loppuivat. Vielä jäi jääkaapin alta putsaamatta mutta jos eivät sinne löytäisi Kieli ulkona.

Tänään mietin että voisi olkkarille tehdä saman mutta ainakin imurointi pitää jättää myöhempään ja uskaltaakohan tuota ikkunaakaan avata että ei nukkujat jäädy. Pitää kokeilla ja pohtia mitä teen.

Nyt juon kuitenkin kupin aamuteetä ensin kun porina kuuluu loppuneen. Paitsi että lupasin ommella Enkeli1:n partiopaitaan taitomerkkejä kiinni kun tarvitsee paitaa huomenna Yrjönpäivän juhlissa ja sunnuntaina paraatissa. Tytöllä on nyt 6 taitomerkkiä kokki, maailma, taide, musiikki, leikki ja kierrätys. Enkeli 1 ei ole paitaa normaaleissa kokouksissä käyttänyt koko kevänä kun se alkaa jo olla liian pieni mutta uutta ei kannata ostaa kun syksyllä kasvavat sudenpennuista seikkailijoiksi tai joiksikin ja saavat sitten nappipaidat päälleen. Nämä siis taitaa olla viimeisiä merkkejä tähän paitaan ja sitten pistän paidan säästöön muistoksi.

Nyt puuhaamaan!

Enkeli