syysloma saapui ja nyt olisi aika täyttää kaikki syysloma viikolle siirretyt asiat. Tässä kun aloin listaamaan asioita jotka olen siirtänyt syysloma niin ei meiltä ainakaan tekemistä puutusmiley.
Tämä päivä menee pyykätessä sekä kerätessä tavaroita jotka ovat menossa joko kierrätykseen tai kirpparille. Huomenna mennään hakemaan enkeli1:lle passi ja uusimaan enkeli 2:n bussilippu.
Myös polkupyörät pitäisi viimein roijata varastoon, Enkeli 3 mielii monitoimitalolle ajattelin jos lähtisimme sinne koko porukalla ja kolme isointa jäisivät monitoimeilemaan ja minä kahden pienimmän kanssa kierrettäisiin pikkukakkosen näyttelyn rullassa (on auki vielä tämän viikon). Ukko on menossa joku päivä enkeli 3:n ja 4:n jääkiekkomatsiin liput on jo ostettu mutta en muista mikä päivä tuo riento oli. Kummeille pitäisi väsätä jotain joululahjaa. Yritin jo aikaisemmin ehdottaa että isot tytöt tekisivät monitoimitalolla jotain mutta tuo ei saannut hirveästi tuulta alleen. Myös sinisen vanhin neito hinkuisi meille yökylään kun vaan saataisiin kämppä siivotuksi niin että tänne joku mahtuisi sisälle asti.

Kummit jos olette kuulolla niin kummipäivästä voitaisiin sopia vai määräänkö minä marraskuisen lauantain. Vapaana ovat vielä yllättävän monta viikonloppua. Isänpäivä viikonloppu ja kaksi sen jälkeistä viikonloppua. Joulukuun ensimmäisenä päivänä Enkeli 2 esiintyisi kuoroineen Tampereen tuomiokirkossa klo 18 liput 20€/opiskelijat, eläkeläiset 15€. Mutta hänellä on miltein kokopäivän kenraaliharjoitusta. Siitäpä siis valitsemaan!
Myös tekemistä kummipäivälle saapi ehdotella mennäänkö porukalla vai hajaannutaanko pitkin poikin? Enkeli 5 on ilmoitanut halunsa hoploppiin tai eedeniin uimaan myös enkeli 4 tykkäisi myös näitä vaihtoehdoista. Isot  ei liene niin innostuneita enää hoplopista. Jotain uutakin voisi keksiä ehkä keilausta, seinäkiipeilyä, jousiammuntaa, megazonea ihan mitä vaan EHDOTELKAA niin otetaan selvää!!!

Nyt pyykkien ja siivouksen kimppuun tämä taitaa mennä kotona raikotessa paikkoja.

Enkeli