Hullun hommaa.
Minulla oli ennen tätä päiväkirjaa päiväkirja toisaalla sen olen nyt kopioinut meidään omalle koneelle ja tulostanut paperille huh oli homma. Saan sitten suljettua tuo päiväkirjan lopullisesti. 21 sivua tekstiä olin sinne kirjoitellu =). Äitienpäivästä 2006 alkoi se päiväkirja ja loppui kun tämän aloitin eli vuosi sitten.

Myös tämä päiväkirja on nyt tekstien osalta tallessa meidän kotikoneella. Vielä en sitä tulostanut tulisi vaatimattomasti 92 sivua tekstiä!!! Siinnä on kyllä sitten kaikki joulukalenterit ym. joista ainakin joulukalenteri löytyy koneelta jo muutenkin ja taitaa olla siitäkin jopa tulostettu varsio ainakin osittain. Pitää tuota tulostamista vielä harkita miten sen kanssa tekee. Siinnä vaan äkkiä käy niin että ukko vaihtaa emolevyä tai mikä lie missä ne tiedot sitten on jumissa jossain vanhassa koneessa kuten nyt on osa meidän vanhoista valokuvista! Grrr!

No siis aamu on mennyt tässä koneella istuen ja uhkaavasti näyttää siltä että illan luen noita yli vuoden takaisia kirjoituksia jotka on tulostetu =). Suunnitelmissa oli imuroida ja illalla olen varannut pesutuvan ja sinne kyllä on mentävä. Eiköhän sitä ehdi pyykillekiin.

Eilen laiton noita vaatteita taas sieltä tänne ja tuolta tonne sekä raikkosin muutto/romu laatikoita joista kaksi sain tyhjäksi tai oikeastaan  ne on nyt täytetty toisessa on varatyynyt ja toisessa peitot =). työkalutkin sain taas laatikkoon katsotaan kun kauan ne siellä pysyy. Pitää toivoa joululahjaksi oma työkalupakki tänne kotiin.
Iltasella käytiin enkeli 1 ja 2 kanssa uimassa tuossa lähi järvessä tai tytöt ui ja minä istuin auringossa vahtimassa. Voisi melkein sanoa että molemmat tytöt osaa uida 1-2 m ilman pohjakosketusta. Uimahallissa sen sitten näkee paremmmin osuuko jalat pohjaan vai ei. Ukko yrittää kysyä töistä jotain liikuntaseteleitä itselleen niin pääsee sitten tyttöjen kanssa uimaan sellainenkin etu on heillä kuulemma kai tarjolla ja nyt vasta kertoo! No lupasi ottaa asiasta selvää mutta esimies on lomalla niin ei vielä eilen osannut sanoa tarkemmin. Oli myös pyytänyt ensi maanatain vapaaksi kun on se koulun aloituspäivä. Pääsen siis ilman lapsia neuvolaan ja sen jälkeen voitaisi lähteä kaupunkiin katsomaan kumisaappaita Etolasta enkeli 4:lle. Prisman tarjonnan katselin jo ja sieltä löytyi koko22 kumpparit jotka putosivat jalasta kävellessä tosin meillä ei ollut pohjallista eikä villasukkaa mutta tuskin olisi niidenkään kanssa jalassa pysynyt. On se hankalaa kun on niin pieni jalka =).

Nyt pitää mennä ruuan laittoon jos sitten aloittaisi sen imuroinnin kun enkeli 4 on päikkäreillä.

Enkeli