Eilen rikoin viimeisiä lumikasoja lasten puuvartisella lumilapiolla joka oli jo valmiiksi vähä rikki ja tadaa sain lapion muoviosat täysin rikki. Ajattelin pistää koko lapion roskiin kunnes tajusin että varsi on mitä sopivin soittimeksi. Niimpä vein romun kotiin. Irroitin niitit, pesin, sahasin kolmeen osaan, veistin päitä pyöreämmäksi, hioin hiekkapaperilla (pikkuenkelit auttoi) ja lopuksi vielä öljysin ruokaöljyllä. Enemmänkin olisi saanut hioa mutta laiskuusiski ja liian innokkaat soittajat. Syntyi siis kolme titi-palikkaa elikkäs 1,5 rytmi kapulaa tai klaveesia. Vielä on punainen lapio samassa kunnossa kuin tämä sininen oli joten saamme pian 3 paria rytmikapuloita. Vielä jäi yhdet lapiot ensitalveksi nuo siis oli edellisen talven lapioita. Kyllä kohta rytmit pääsee kulkemaan.

  • Anna rytmin tämän mennä eteen päin
  • ja aina tee kun minä teen kas näin.

Tonnikala piirakkaakin tänään leivottiin painelin lopusta taikinasta kukkasia piirakan pinnalle joten tuli tosi hieno piirakka. Sipuli oli loppu joten napsin ilmasipulin pitkiä varsia piirakkaan mukaan. Ilmasipulit kasvaakin hurjaa vauhtia aurinkoisella ikkunalaudalla kun vaan muistaa kastella niitä.

Ukko lähti kunkkumummolla käymään ja kun sieltä palailee minä lähden tyttöjen kanssa kuoroon istumaan. Pitää kysellä kuoron kevätretkestä.

Niin se enkeli 3:n tauti sitten jäin vain siihen yhteen oksennuskertaan ja kun sitä eskarilla opettajille ihmettelin niin totesivat että semmoista on liikkeellä. Nyt sitten jännätään kiertääkö tauti kaikki vai jäikö enkeli3 ainoaksi.

Siinnähän sitä puuhaa tälle päivää. Sly pakettia odotellaan ja ystävän paljastumista.

Enkeli