Eilen käytiin Enkeli 3:sen ja 4:sen kanssa perhekerhossa. Askarreltiin siellä vähän isänpäivä ylläreitä mutta ei niistä vielä sen enempää. Enkeli 1 sai kutsun kaverisynttäreille sunnuntaiksi. Minä sain joulukorttien teon aloitetuksi.

Tänään olen käynyt jo pesutuvassa pesemässä viikon pyykit. Olikin vähänlaisesti pyykkiä kun oltiin viime viikko pois ja mummo pesi meidän likaiset siellä.

Huomenna on enkeli2:lla eskarissa erikoispäivä menevät vasta klo11 ja pääsevät pois klo15 käyvät katsomassa näytelmän Heinähattu, Vilttitossu ja vauva. Lauantaina ukko lähtee hekemaan Helsingistä lasten pyöriä ja mun tilaamia kummilasten joululahjoja joita mummo kävi ostamassa. Pitääkin muistaa laittaa ukolle rahaa mukaan niitä. Sunnuntaina onkin sitten ne synttärit Enkeli 1:llä ja kesäaikakin päättyy. Tiimarissa pitäisi ehtiä käydä ostamassa askartelu tarvikkeita mutta ei kai niillä niin kiire ole tai jos huomenna aamupäivällä ehtisi/jaksaisi.

Enkeli...siirtyy nukkuttaamaan kuopusta joka raivoaa tuossa vaatteilleen kun ei mene päälle millään.

Lisäys illalta...
Tein tänään iltapalaksi enkeli 2:n mielestä köyhiä ritareita, enkeli 1:n mielestä rikkaita ritareita kun ne oli tehty pullan siivuista ja enkeli 3:n mielestä remakoita ritareita joten tänään meillä siis oli iltapalana leipä viipaleet ja viipaleet remakoita ritareta eli paistetut pullasiivut sokerin kera =).

enkeli...siirtyy nautimaan omat remakat ritarit