Tänään pääsen päkäpään, sinisen ja omenan kanssa k.mökille!!!

Me päästäänkin heti matkaan kun päkäpää tänne ilmaantuu sillä ukko tuli eilen kotiin töistä aikaisemmin vatsa ruikulilla ja nyt aamullakin sanoi että on viellä vatsassa outo olo. Ukko oli viime viikonloppuna kummipojan luona käymässä missä perheen äiti oli vatsataudissa joten sietä on tauti varmaan meille tullut. Siivous sitten eilen jäi täysin pois kun ukko tuossa sairasti mutta pakkasin kaikki tavarat ja nyt ei enää tarvitse siivota kun ei päkäpää meille asti tule oleilemaan ;o). No ehkä aikani kulusi voisin siivota ei sitten tule aika pitkäksi odotella. Vielä on pakkaamatta omat vaatteet. Jos nyt jollekin tulee mieleen jotain mitä tarvitsen mukaan niin ilmoittaa yritän tulla kurkkaamaan tänne ennen lähtöä.

Meillä enkeli 4 löysi meidän vanhojen tuttien kokoelman ja nyt on eilisen ja tämän päivän kulkenut tutti tai kaksi suussa. Kai se on pakko sen verran lastenhuonetta raikota että saa kerättyä tutit pois ei tuon enää tarvitsisi oppia tuttia käyttämään. Eteenkään noita iän kaiken vanhoja bakteeripesiä. Hölmön näkönen tuttisuu kun en ole tuohon näkyyn tottunut =).

Enkeli2:lla oli keskiviikkona valokuvaus ja eilen kävivät kirkolla jossain näyttelyssä. Enkeli1 on tänään koulun kanssa luistelua toivotaan nyt että se luistinten laitto nyt onnistuu. Enkeli3:lla ei ole kerhoa ihmeellisempää tällä viikolla ollut.

Nyt menen valmistautumaan enkeli 1:sen kouluun laittoon ja enkeli2:sen eskariin vientiin.

Enkeli