Eilen oli enkeli1 ekaa kertaa partiossa. Kivaa oli ollut. Saivat lapun kotiin missä oli mitä milläkin partio kerralla tehdään ja ilmoittautuminen jo ekalle retkellekin. Tosi kivalta niiden ohjelma vaikutti oli napin ompelua jotain kokkaamista majan rakentamista... Pitää ettiä jostain piilosta se sininen partiohuivi joka on mun isosiskolle joskus ostettu (sillä pääsi kerran Lintsille ilmaiseksi siksi se ostettiin=/). Sekin mokoma on pyörinyt tossa kuukausi tolkulla ja nyt kun sitä vähän löytämissilmällä etsin jo niin on liina kadonnut kuin pieru saharaan. No eiköhän löydy kun alan oikeen siivoamaan. Enkeli tarvii myös partiopaidan (tumman sininen gollege) ja väiski hatun ne pitänee ostaa. Enkeli2 jo ilmoitti että haluaa myös ensi vuonna partioon. Minä olin kyllä ajatellut hänelle kuoroharrastusta mutta ehkä pitää muuttaa omia suunnitelmia =).
Tänään Enkeli1 on menossa kaverille koulun jälkeen. Laitoin tytölle kellon käteen ja sanoin että klo16 tulee sitten kotiin tekemään läksyjä katsotaan nyt muistaako tulla ajoissa.

Enkeli2 sai eskarista eilen myös postia. Pääsevät taas koulun liikunta saliin jumppaamaan ja tulee koulukin siinnä vähän tutuksi. E2 saa myös eskaritehtäväkirjan. Vahnempain iltakin on suunnittella ja HOPS-keskustelut myös. Kivalta kuulostaa myös eskaripuuhat.

Enkeli3:sen ja 4:sen kanssa piti tänään mennä kerhoilemaan mutta se nyt jäi kun mies lähti kipeän selkänsä kanssa lääkärissä käymään eikä ottanut mokoma avainta mukaan.
Pyykkiä olisi taas pestävä ja etsiä se huivi joten puuhaa riittää.

Enkeli