Lauantaina tuli Helsingistä pyörät ja minä otin Enkeli1 vanhan pyörän sisään remonttiin pesin ja puunasin koko pyörän ja tutkin missä takapyörän kumissa on reikä. Maanantaina ukko kävi sitten ostamassa paikka aineet niin sain kumin paikattuakin. Hyvin homma sujui vaikka ei aikaisemmin ollut semmoista tehnytkään. Ukko tosin sanoi että saan haudata haaveet pyörämekaanikon urasta. Kaikki vähän tiukemmat jutut sai mies laittaa ja vähän väliä kyselin että missäs tää mutteri oli =).

Sunnuntaina enkeli 1 ja 2 kävivät pyhäkoulussa ekaa kertaa tänä syksynä ei olla aikaisemmin ehditty/ jaksettu. Enkeli1 kävi myös kaverin synttäreillä. Siivosin myös olkkarinpöydän kaikista askarteluista että päästiin syömään perheruoka siinnä. Otettiin esiin talvi vaatteet ja kengät kun perjantaina satoi maahan ensi lumikin jo joka on pysynyt maassa kokoajan ja tuskin tällä viikolla edes sulaa.

Maanataina eli eilen paikkasin siis sen kumin ja pesutuvassakin pyörähti kaikki syksyn takit talvisäilöön. Sitten päätin että minä ostanen meidän tytöille kasan yöpaitoja joululahjaksi. Nyt on muutamana iltana ollut semmoinen tappelu yhdestä yöpaidasta jonka Enkeli2 sai synttäri lahjaksi. Luulisi että näin isossa perheessä olisi lapset oppineet jakamaan tavaroita tai sitten että noin isot jo ymmärtäisi että jos toinen on jotain saanut lahjaksi niin toinen ei välttämättä saa ihan samanlaista myös heti. Tuskaa kun puolesta tunnista tuntiin toinen kiljuu että oli mun vuoro pitää sitä yökkäriä tänä yönä. Itse sopivat että pitävät sitä vuoro öin. Eilen illalla ukko sitten totesi että paita on Enkeli2:n eikä sitä lainailla kun aina tulee tappelu. Muitakin yökkäreitä on mutta kun ei kelpaa pitää saada se mikä on jo toisella. Grrrr!

Tänään näkyy kalenterissa lukevan vain että enkeli 1:n partiossa opetellaan tänään ensiapu taitoja. Kaupassa pitää käydä ja oikeasti pitäisi käydä myös kaupungissakin mutta en tiedä jaksaako sitä enää iltapäivällä lähteä sinne asti.

Enkeli