Aamu on alkanut. Enkeli 5:n kanssa juteltiin sängyssä pitkät pätkät ennen kun enkeli 1 ja 4 nousivat ylös. Enkeli 5 osaa ihan selvästi sanoa jo äiti "ätii" =). Heti kun isommat enkelit tuli sänkyyn mekastamaan enkeli5 lopetti puhumisen. Nytkin enkelit1 ja 4 menivät tietokoneelle pelaamaan niin enkeli 5 leikkii tuossa lattialla ihan hiljaa leluillaan.

Ukko ja enkelit 2 ja 3 lähtivät mökille eilen ja tulevat kotiin sunnuntaina.
Meille on tullut noihin pienimpiin räkätautia. Molemmat jo eilen päivällä aivasteli isoja räkäpalloja ja enkeli5 nukkuin hieman huonosti koko yön. Välillä tuntui vähän kuumaltakin mutta en keskellä yötä alkanut mittaamaan kuumetta eikä nyt enää edes tunnu kuumalta.

Nyt odotellaan lastenohjelmien alkamista.

Jaa se taitaa tänään olla naistenpäiväkin joten hyvää naistenpäivää kaikille naisille. Varmaan jää suuremin juhlimatta tänäkin vuonna mutta eipä haittaa.

Ostin eilen rairuohonsiemeniä mutta en vielä ole päättänyt istutetaanko sitä ollenkaan. Meillä on enkeli1:lle pyydetty purkki sekä kouluun että partioon, enkeli2:lle kouluun ja enkeli3:lle kerhoon. Ainoot jotka ei ole rairuohoa laittaneet olis enkelit 4 ja 5. Tosin kyllä enkeli4 varmaan tykkäisi istutella ruohoa. Enkelit 2 ja 3 on istuttaneet jo(tiistaina) kylvöruukkuihin paprikaa ja kiiviä kun sain vimein ostettua multaa. Enkeli 1:n kanssa ajattelin tänään istuttaa ja samalla vaihtaa multia noihin muihin kukkiin. Pitää vaan ensin odottaa että enkeli5 käy päikkäreille. Multasormin on häntä hankala hoitaa.

Tässä tämän päivän suunnitelmat. Ruokana kalaa joko puikkoina tai pihveinä.

Enkeli aamutuimaan