On pitkään tehnyt mieli juustokakkua ja kokeilla tätäkin tekniikkaan. Joten leipoa täräytin kakun, joka näyttää tältä .
Tai ensin näytti tältä. Kun juustokakku oli hyytynyt niin päälle pursoteltiin sulalla suklaalla kukkasten ääriviivat. Suklaan annettiin kovettua jääkaaipissa ja kun aikaa oli odotelle hetki ja suklaatakin jäljellä pustottelin vielä muutamat perhoset kas näin.
Leivinpaperia taitettiin hiukan tuosta keskelta että siivet nousi koholle ja pistettiin pakkasen jähmetymään kirjan kanssa joka piti reunat ylhäällä.(pikaselitys jos kiinnostaa enemmän niin kyselkää).
Nyt perhoset oli pakkasessa joten pääsin taas kakun kimppuun. Suklaakukat saivat väriä geeliväreillä. Ostin uusiakin värejä mutta ne ei olleetkaan läpikuultavia joten niiden kokeilu jäi vain yhteen vihreään lehten jonka voi tarkka silmäinen erottaa.
Lopuksi vielä perhonen keskelle liihottamaan mutta kun hoppuilija olen niin perhosen siivet alkoivat jo vähän lätsähtämään siis perhonen oli liian vähän aikaa pakkasessa tai liian pitkään aurinkoisella pöydällä. No valmista tuli ja herkkua päästään maistamaan huomenna kun Omena ja poika on tulossa käymään. Tässä vielä kuva koko komeudesta.
Nyt pienet enkelit petiin.
Enkeli
Kommentit