Enkeli 3 siis haki tänään sekä musiikkiluokalle että pirkanpoikiin laulamaan. 

Musiikkiluokalle haku olli aamupäivällä klo10.30. Nähtiin haussa muutamia tuttujakin yksi tyttö kuorosta ja enkeli 3:n vanhalta luokalta kaksi poikaa joista toinen oli yksi silloisista parhaista kavereista. Kovasti nyt toivotaan että pojat pääsisisvät musiikiluokalle.Enkeli 3 otti koko haku päivän ainakin päälisin puolin tosi rennosti. Ei jännittänyt yhtään.

Illalla oli haku pirkanpoikiin. Ovella eräs mies laittoi hakutilaisuudesta ilmoitusta alaoveen ja niinpä enkeli3 otti hanskan pois kädestä kätteli ja kyseli reippaasti että "oletko sinä pirkanpoikia minä olen enkeli3" mies totesi olevansa kuoronjohtaja ja enkeli 3 pääsi heti alkuunsa laittamaan opaskylttejä halupaikalle. Minä täyttelin sillävälin ilmoittautumislapun. Enkeli 3 pääsi ensimmäisenä laulukokeeseen ja kun tuli sieltä pois totesi että "tää oli paljon helpompi kuin musaluokalle haku". Minä naureskelin että "jaa oli vai että meinaat siis mennä heittämällä sisään kuoroon" ja poika totesi että "joo". Illalla kuoronjohtaja soitelikin että Enkeli 3 on valittu pirkanpoikiin mukaan ja ensi tiistaina olisi ensimäiset harjoitukset. Pirkanpojissa on monta eri kuoroa/jaosta joten en vielä tiedä mihin osaan poika pääsee näin aluksi mutta tiistaina tuo selviää kun harjoitusten kanssa samaan aikaan on vanhemmille kuorosta infotilaisuus. Musikkiluokasta tietoa luvatiin ennen hiihtolomaa siis meillä ennen viikkoa 9:n. Toisaalta hyvä että pääsi pirkanpoikiin sillä musikkiluokalle haussa taisi kertoa että laulaa pirkanpojissa vaikka vielä silloin ei oltu edes käyty hakutilaisuudessa Joillain itseluottamusta riittää!

Nyt nukkumaan huomenna taas työharjoitteluun. Maanataina jo olinkin ja kivaa oli! Aamupäivä avustamista opetustilanteissa luokassa ja iltapäivällä avustan ip-kerhossa. Luokalla on 8 tokaluokkalaista dysfasiapoikaa oikein mukavia kaikki ainakin yhden päivän perusteella. Iltapäivä meni pelatessa poikien kanssa sulkapalloa. Kuulkaa kunto kasvaa kun hikipäässä heiluu mailan kanssa kaksi tuntia putkeen.

Enkeli