Eilen siis olin yksin kummipojan 4v synttäreillä Helsingissä. Ensin kävin pikkumummolla ja vaarilla kylässä ja hakemassa muutaman joulultajääneen paketin samoin vein pari pakettia sinne päin. Pikkumummon ja vaarin kanssa sitten piihpahdettiin myös isomummolla. Siitä sitten juhlimaan ja joskus klo22 jälkeen olin viimein kotona. Kotona oli ollut väsynyttä porukkaa. Enkeli 5 oli mukannut ja pieni nirhauma oli poskessa. Enkeli4 oli nukahtanut jo ennen klo18 olkkarin lattialle siis uudenvuoden juhlinta oli ottanut voimille.

Tänään on mennyt väsymyksen osalta melko mukavasti ja luntakin on saatu joten ulkonakin on viihdytty vaikka tuuli onkin pureva. Aamulla heitettiin "piiskana" kuusi olkkarin ikkunasta pihalle (enkeli5:n sanoin). Samalla keräsin olkkarin ikkunana välistä enkelit pois. Myös seimikuvaelma jouti jo laatikkoon. Vähitellen aletaan riisuman tonttuja pois jotta peikot mahtuu tulemaan esiin. Meinasin että huomenna laitan peikkoaskartelupajan pystyyn keittiön pöydälle. Pikkumummo antoin minun joskus tekemän kivipeikon mukaan ja sekin tarvitsee jo viimein kavereita eteenkin kun kaverien rakennus kivet on odottaneet askartelu kaapissa jo vuosia. 

Loppuun vielä uudenvuoden taikojen tulokset. Meidän piti valaa tai enkeli2:n sanoin vuollla tinaa mutta tinakauha oli piiloutunut visusti joten taikana toimin hienostin 9 kuppia leikki tosin meillä kaikki paisuu niin tästäkin tuli 13 kuppia leikki.

Kahvikuppien alle piilotettii eri esineitä joilla oli eri merkityksiä sitten nostettiin kuppia kolme kertaa välillä sekoittaen ja näin saatiin tietää mitä vuosi 2012 tuo meille tullessaan. Kuppien alla oli leipä=huoleton toimeen tulo, Avain=hyvä hallitus, Pyykkipoika=kotitöitä, Raha=rikkaus, Sormus=rakkaus, Nukke=vauva, Kameli=matka, Sideharso=terveyttä, Enkeliheijastin=erityistä enkeleitä/suojelusta, Punainen villatuppo=iloa,  Valkoinen villatuppo=kuolema, Musta villatuppo=surua sekä tyhjäkuppi=ei erikoista.

Meidän ennustukset vuodelle 2012 meni näin:

  • Enkeli 2:lle tuli terveyttä, iloa ja huoletonta toimeentuloa.
  • Enkeli 5:lle tuli kotitöitä, matka ja matka (nosti kaksi kertaa kamelin vaikka välillä sekotettiin)
  • Enkeli 4:lle tuli kotitöitä, huoletonta toimeentuloa ja iloa
  • Enkeli 3:lle tuli rahaa iloa ja iloa
  • Enkeli1:lle tuli matka, matka ja huoletonta toimeentuloa (lähtee siis varmaan matkalle enkeli 5:n kanssa kaksin kun me muut ei matkusteta)
  • Ukkolle tuli vauva(vaikka yritti kiireesti pistää kuppia takaisin ettei me oltais huomattu) seka kaksi surua.
  • Enkelille (minä) tuli hyvä hallitus (saan pitää perheen päätösvallan edelleen), erityisiä enkeleitä ja iloa.

Pitää muistaa vuoden lopulla tarkistaa toimiko tämä meidän hieno kuppiennustus miten hyvin. Kun lasketaan mitä on nostettu eniten meidän perheen osalta. Nousee kolmen joukkoon ilo,matka ja huoleton toimeentulo joten ei huonolta kuulosta.

Nyt iltapalan laittoon.

Enkeli