Se on näin naistenpäivän kunniaksi pistetty telkat näyttämään osaa maksullisistakin kanavista eli enkeli1 on koko päivän tuijottanut disney chanelia ylläri. Mietin kyllä tosi pitkään ennen kun kerroin että tänään ja huomenna näkyy tämmöinen kanava.

Minä tein meille vähän herkkuja. Teki mieli pulla ja rahkaa joten...

Siis rahkapullaa. En olekaan tehnyt näitä kun viimeksi yläasteella koulussa. Hyvin onnistui mutta nuo koulun oppikirjan ohjeet on niin terveellisiä että parempia olisi tullut jos olisi laittanut enemmän sokeria =).

Pullien teon välillä kävi kummisetä A ja toi meille kasan kestovaippoja. Nyt ne on pesty kaikki omatkin oli jo taas likaiset.

Tässä ne nyt roikkuvat kaikki valtaisat 4 sisävaippa ja 4 kuorta. muut enkeli 5 kokoa paitsi yksi kuori joka on enkeli 4 kokoa. Jos tuon enkeli 4:n kanssa meinataan alkaa oikeasti kestoamaan niin pitää niitä hankkia lisää. Myös kaikki vanhat pyyhkeet, fleecet ym. pitää nyt sitten säästää niistä saa vaippoja ;o). Täältä näet mitä kankaita kannattaa säästää =). Oikeastaan mulla on jo tossa kasa omia kankaita mitkä pitäisi viedä tuonne Lizkoon teetetäväksi. Tulee Enkeli 5 kasterahoille ja lahjakorteille käyttöä kun niillä vaippoja hankin =).
Tänään kerta vaippoja on mennyt molemmilta yövaippa. Enkeli 4 käytti aamupäivän kestoa kunnes kakkasi sen. sen jälkeen on ollut vain pikkarit joista vain yhdet on kastuneet. Enkeli5:llä oli myös aamupäivän kesto jonka kakkasi  nyt on ollut kertavaippa. Varmaan matkoilla ja lomilla käytettään kertiksiä ei niin sanotusti osakestoillaan. Kuinkahan kauan sitä jaksaa laskea kuinka monta vaippaa on säästänyt =).Oliskohan nyt säästössä 5 vaippaa ja 5 vaippaa kevyempi vaipparoskiskin =).

Enkeli