Enkeli 4 tekee taas lähtöä ulos. Eilen satoi koko päivän vettä. Teki kyllä hyvää rutikuivalle luonnolle. Nyt nurmikko rehottaa. Milloikohan tulevat sen leikkaamaan. Perjantaina jo leikkasivat naapuri pihoissa. Minä "käskin" pihan tyttöjä poimimaan voikukat nurmikolta ennen leikkuria joka ei sitten meille enää ehtinytkään. No tytöillä oli kivaa. Tekivät isoja kimppuja ja nyppivät kukinnot leikkeihinsä.

Eilinen iltapäivä meni pyykkituvassa. Pitää järjestää tuo isojen tyttöjen vaatekaappi jotenkin uudestaan sillä nyt on taitaa puolet heidän pyykistään olla puhtaita joita vaan on säilytetty lattialla. Tuskin korillista pyykkiä pystyvät käyttämään tässä ajassa likaiseksi.

Saatiin kaksi lasten sänkyä pois varastosta. Ne kelpasi yläkerran perheelle. Jee! Vielä on kuitenkin roinaa varastossa yllin kyllin. Nyt sielä kuitenkin pystyy kulkemaan. Ehkä siitä jonain päivänä tulee huone enkeli3:lle.

Tänään on illalla Enkeli 4:n kevätjuhla. Yritetään mennä koko perhe sitä katsomaan. Huomenna ukko on luvannut mennä uimaan kaverin kanssa ja meinasi ainakin isot tytöt ottaa mukaansa uimahalliin siis. Torstaina enkeli3 mene eskarilaisten kanssa syömään juhlalounaan. Pitäneeköhän pistää parempaa päälle pojalle. Perjantai on vallan tyhjä. Lauantaina Enkeli 1 lähtee partiokilpaan pitää muistaa samalla antaa mukaan kuitti että kesäleiri on maksettu.

Ensi viikkokin on taas vaihteeksi täynnä muistettavaa. Maanataina Enkeli3:n kevätjuhla, tiistaina Enkeli 1 saa toisenlaiset raudat, keskiviikkona enkeli3:n kouluun tulo tarkastus. Tiedetään sitten minkäkokoinen on koululainen. Torstaina kevään viimeinen vanhempainyhdistyksen kokous ja samaan aikaan enkeli2:n kevätjuhla mutta enkeli2:n luokka ei ole esiintymisvuorossa niin sovittiin että menen kokoukseen. Perjantaina pistetään vanhempainyhdistyksen voimin kukkia pakettiin koulusta pois lähteville nelosille eli enkeli 1 saa kukan tänä keväänä kun siirtyy syksyllä isoon Tessun kouluun. Lauantaina on kevätjuhla molemmilla tytöillä mutta enkeli 2:n kevätjuhla on vain oppilaille joten mennään katsomaan enkeli1:n kevätjuhlaa klo10.15. Jos vaari on nopea niin voit tulla myös katsomaan enkeli1:n kevätjuhlaa siis lauantaina 5.6 klo10.15. Kevätjuhlien jälkeen pakkaaminen (jos en viikolla ehdi) ja lähtö Padasjoelle. Takaisin minä ja pikku enkelit tullaan viimeistään keskiviikkona 16.6. Ukkohan on kotona kun loma on vasta heinäkuussa.

Kohta on töitä tai oppisopimuspaikkaa haettu kaikista Tampereen päiväkodeista, seurakunnan kerhoista ja ryhmiksistä sekä yksityisitä päiväkodeista paitsi ranskan-,ruotsin- ja englanninkielisistä joihin tuskin pääsen kun kielitaito ei riitä. Osan hakemuksista laitoin vasta eilen iltapäivällä. Laitoin ensin hekemusen kaupungiin päiväkoiten aluejohtajille mutta jos heitä ei vastausta tule niin sitten pistän hakemuksen erikseen joka päiväkodin johtajille joiden päiväkodit sijaisee jonkin meidän ohi menevän bussireitin varrella. Lopuksi varmaan niihinkin päiväkoteihin jotka ei ole lähibussien varrella. Katsellaan nyt kuin käy. Elokuuhun on vielä kuitenkin aikaa vaikka kesä kyllä menekin todella nopeasti ja lomatkin sekoittaa.

Nyt ruuan laittoon johan tässä tuli taas sepusteltua pitkät pätkät.

Enkeli