Kotona arki alkoi siivoamisella. Isot enkelit sain pihalle pienemmät köhii ja valuttaa välissä räkää. Unikin on maittanut eteenkin enkeli5:lle. Enkeli 3 kiukkuaa kun autoparkki ei toimi toivotulla tavalla. Minä syön suklaata tässä kun odotan ukkoa kotiin että päästään lähtemään kaupaan. DVD:itä on katsottu aamupäivästä puuha Peteä, titi-nallea ja olipa kerran amerikkaa.

Joulu koristeet saa olla vielä hetken. Kalenterit sai jo kyytiä paitsi se jolla voitin. Sen pistin lompakon väliin odottamaan lunastamista. Onkin taas miettiminen mihin sitä sijottaa tuon kokonaiset 10€ vaan ompa rahaa sekin. Omenalle, päkäpäälle ja siniselle uhkasin sijottaa rahan uusiin housuihin mutta eipä tuolla summalla taida vielä housuja saada. Pitää kiertää alennus myynnit tarkkaan =). Tähän loppuun vielä kuvia joulukoristelusta täältä meiltä.

1161946.jpg
Enkeli ja tontut kuusen ympärillä. Kaikki on pikku enkeleiden tekemiä kerhoissa ja koulussa.
1161952.jpg
Jouluikkuna
1161957.jpg
Nuo blogin kalenterin runot löytyy meitä noiden tonttujen takaa seinältä. Ensi vuonna jos runosuoni jaksaa pulputtaa laitan yleisön pyynnöstä omia runoja kalenteriin. Taidan tehdä joulukalenteri lorupussin...mutta vuosi on aikaa puuhata. Vasemmalla alhaalla on enkeli 4:n käsitys suomesta. Kerhossa tuon teki kun piti tehdä tuota jouluikkunassa näkyvää suomi nauhaa. Oli se vielä hieman vaikeaa.

Enkeli jää pohtimaan jaksaako sitä tehdä lasten kanssa ukolle synttäri kortin vai ei...