Minäpä tyttö istutin kukkia parvekkeelle näin vain tammikuun melkein puolivälissä.
Tuossa parvekkeella on semmoinen iso ruukku ja siinnä yksi onneton ruusu yrittää elää riuhtoa vielä. Tämä talvi on sille ruusulle ollut tähän asti melko suotuisa toisaalta nyt jos lyö kovat pakkaset ja lunta niin en tiedä virkoaako se enää uuteen kevääseen. Sen ostin viime keväänä lidlistä ja oli jo silloinkin alennennuksessa joten ei kauheasti harmita jos se ei siitä enää jaksa virota =). Nyt siihen samaan ruukkuun istutin punaisia ja oransseja tulpaaneita kun ne kuulemma syödään k.mökin penkista heti, valaisi kunkkumummo, ja helmililjoja kun niitä olen jo aikaisemmin k.mökille istuttanut enkä niitä halua sinne enempää. Laiton sipulit niin että kahdessa ryppäässä keskellä on oransseja tulpaaneja ja kahdessa ryppäässä on ne punaiset tulpaanit ja ympärillä on sitten helmililjat. Katsotaan nyt jos nousevat keväällä ja kukoistavat upeasti niin voin sitten räpätä kuvankin niistä ;o).
Nuo sipulit jäi kun k.mökille ostin tuollaisen 125 sipulikukan paketin. Siitä istutin jo syksyllä k.mökille kevättähtiä, krookuksia, narsisseja ja lehtolaukkaa. Eli on sitten sielläkin jännättävää että nouseeko kukat vai ei.
Että semmosia näin 10.1.2007. Täällä paistaa aurinko pilveettömältä taivaalta välillä tuulee kovin mutta muuten ei myrskyä.

Enkeli