Eilen juhlittiin ja nyt ehdin laittaa kakku kuvia.

Ensin enkeli 5:n oma kakku (maidoton ja kauraton). Pohjalla on mariekeksiä musrkattuna ja sinisellä keijulla höystettynä että sain siitä taikinamaista. Olisi pitänyt vaan laittaa enemmän keijua koska pohja mureni. Päällä on mustikka vadelma sosetta hyydytettynä kahdella liivattelehdellä se riitti just ja just. Koristeena marsipaani ruusu kultareunoilla ja helmiäis/kulta strösseliä.

Tässä vielä kuva josta näkyy että hyydyke pysyi kuosissa. Muuta tuosta ei sitten juuri näekkään =).

Sitten muiden kakku

Siis tikru lätäkössä. Päälinen on maalattu vaahtokarkkitaikinan päälle ja annettu kuivua rauhassa. Vähän tuo halkesi alareunasta ja ehkä hieman tuhan paksuksi olin taikinan jättänyt mutta muuten oli hyvää.

Reuna on vedetty Wilssonin kolmio kermaskrapalla ja pursotuksia ylä ja ala reunassa. Lisä koristeena oli kolme marsipaani ruusua. Sisällä oli kermavaatoa mustikka-vadelma soseen kera. Kostutus vanilia maidolla.
Taas jotain parantamisen varaa jäi. Seuraavalla kerralla ohuempi kuva ja flora vispiä pursotuksiin nyt oli vain kuohukermaa ja se menee turhan nopeasti löysäksi ym. mutta ihan kivasti nuo onnistui ja näytti kelpaavan.

Enkeli