Juu mökillä oltiin ja olihan taas reissu. Pihalta lähti Enkeli 2:n kaveri M mukaan matkaan. M ei ole ikinä ollut missään mökillä ja kaikki oli aivan uttaa. Ikinä ei ollut käynyt edes puusaunassa saati suorittanut ämpäripesua Hymy. Kivasti meni tämä elämysmatka hänen osalta.

Pihaa haravoitiin mutta kasat jäi nyt kyllä keskelle tonttia kun minun piti ne tänään siirrellä pois mutta...

Enkeli 5 arasteli oikeaa olkapäätään jo lauantaina päivällä ja päätimme ukon kanssa että mennään olkaa näyttämään päivystykseen kun sunnuntaina tullaan kotiin. Pe-la yö oli hiukan levoton ja siksi annettiin  panadoolia särkyyn. No panadol vaikuttaa noin 3-4 tyntia joten lisä annosta piti antaa siinnä klo4. Hyssyttelin neitiä ja menin laittamaan lääkemehun. Tyttöhän haparoi unisena perässä. Mehu tuli valmiiksi ja käännyttiin takaisin päin mutta samassa neiti kompastui omiin jalkoihin ja kaatui. Otsa osui suoraan sängynaluslaatikon kulmaan jossa enkeli4 nukkui. Samantien tajusin että nyt sattui. Neiti syliin ja verta tulee. talouspaperin pala rullasta valo päälle ja "tiukka karjasi "UKKO HERÄÄ" samassa ukko nousi pystyyn.(myöhemmin kertoi että äänensävystä ei voinnt erehtyä oli pakko ponkasta ylös heti) Myös M ja Enkeli 2 heräsivät mutta patistimme tytöt ainakin lepäämään siksi aikaa kunnes selviää kuin iso vahinko kävi. Ukko haki ohjeillani lääkekaapista sidetarpeita ja saimme niillä kursittua otsan 1-2cm haavan kasaan. Sitten aloin pakkailemaan tavaroita ja ukko seurusteli täysin hereillä olevan ja hieman kiukkuisen Enkeli5:n kanssa joka kuitenkin nukahti vielä hetkesi ennen lähtöä. Odoteltiin että kaikki jo nukahtaneet lapset heräilee. Klo 7 heräsi enkeli4 ja samalla herätettiin muutkin. Aamupalaksi pikaisesti eilisiä grillimakkaroita ja pillimehua. Vaatteet päälle pyykit mukaan ja autoon. Mökki jäi sekaiseksi mutta haluttiin nopeasti kotiin ja ukko on maanataina menossa mökille kunkkumummon ja enkeleiden 3 ja 4 kanssa. Klo 8,30 oltiin kotona enkeli2 ehti kuoroesitykeenkin vaikka sinne ei ollut tarkoitus mennä. Enkeli 5 lähti ukon kanssa lääkäriin ja enkelit 3 ja 4 jäivät kotiin katsomaan aamun lastenohjelmia.

Ukko jo tulikin kotiin. Enkeli 5:n otsaan tuli kaksi tikkiä. Ei ollut yhtä rauhallinen kun enkeli4 oli aikanaan. Ukko ja kaksi hoitajaa oli pidellyt neitiä että tikit saatiin laitettua. Röntgeni aukesi vasta klo 11 joten menivät vielä takaisin kävivät vain vaipan ja vaatteiden vaidossa kotona. Oli pissa tullut läpi eikä ihme on juonnut reilusti mehua. Olkapää oli lääkärin mielestä turvonnut mutta muuta ei osannut siitä vielä sanoa ennen kuvaamista.

Että semmuinen viikonloppu. Jos vielä itsekin saisi jossain välissä nukuttua hieman lisää. Mentiin lauantaina ukon kanssa nukkumaan n.24 ja heräsin klo4 ja siitä asti olen ollut hereillä. Pienet unet ehdin ottaa kun lapset katsoivat lastenohjelmia.

Ai niin enkeli 3:lla on myös ilmeisesti ripuli vielä tämän kaiken lisäksi. Siis "hyvin menee".

Enkeli1 lienee päässyt Hämenlinnaan partioparaatiin. Hänet pitää hakea iltapäivällä vielä ja kaupassa käydä tänään. Huomenna pesutupaan heti aamusta.

Enkeli

Yrittäkää selvitä vähällä unella kirjoitetun sekavan tekstin kanssa.

klo 12.41

Ukko ja enkeli 5 palasivat. Enkeli 5:llä solisluun murtuma. Se on jo alkanut parantumaan joten panadoolia särkyyn ja sillä selvä.

Nyt pitsan hakuun päätin että tänään on pitsapäivä ei jaksa tehdä ruokaa. Ukkokin on vähän väsy myös vaikka nukkui klo4-7 tunnin tai pari.

Enkeli