Onnea kaikille Äideille!

Aamu alkoi lasten onnitteluilla. Sain jokaiselta kortin ja pieniä lahjoja kuten pieniä kukan taimia. Kun kysyin enkeli 5:ltä mitä kukkia ne on niin neiti sanoi että poppareita . Jännityksellä nyt odotellaan millaisen kukka popparilla on. Ei ainakaan krassilta näyttänyt ne siemenet kun etäisesti voisi muistuttaa popkornin jyvää. Enkeli 2 oli ostanut levyn valkoista suklaata. Ja enkelit 3 ja 4 askarreleet koulussa ja eskarissa kukan ja sudenkorentotaulun. Hienoja lahjoja! 

Aamusta lähdettiin myös pienten kanssa käväisemään Kuhmiksella. Tuossa pihalla laatikossa on mustaviinimarjapensaat odottaneen siirtoa mökille ja nyt saatiin tuo toteutettua. Samalla tuotiin mökiltä hamahelmet kotiin ja kukkapenkin reunanauhaa. Käytiinpä vielä hautausmaan kautta ja otettiin lyhty kesäsäilöön. 

Kotona juostiin hetki bussin perässä. Enkeli 2 oli pudottanut Särkän kausikortin bussiin ja aikataulusta laskettiin missä bussiissa kortin pitäisi olla mutta eipä korttia näkynyt. Todettiin ukon kanssa että kuoletetaan kortti ja hommataan uusi kun uuden sain 10€. Tuo on jo neljäskerta kun tänä vuonna enkeli2 on särkässä joten kortti on maksanut itsensä jo nyt takaisin.

Sitten syötiin uunilohta ja lapset nakkia. Ruuan jälkeen mentiin pihalle nauttimaan auringonpaisteesta ukko "viritteli" mopoaan minä raikkosin juhannusruusua pois kukkapenkin ja kasvimaan tieltä. Valmista tuli juuri ajoissa että nyt jätskiä lautaselle ja jääkiekosta nauttimaan. Kuvia pistän kun saan kukkia ja vihanneksia kasvamaan.

Enkeli