Tässä seurataan nyt tarkasti noita sääkarttoja jos ennustus keskiviikko iltana lupaa pääsiäiseksi sadetta ja kylmää jätetään mökkeily lämpimämpään säähän. Jotenkin ei kiinnosta lähteä kastelemaan neljää lasta mökkiolosuhteisiin. Siis jos mökkeily sään vuoksi peruuntuu voidaan me hyvin tulla Helsinkiin =). Sielä olisi synttäreitäkin juhlittavana.

Eilen illalla askarreltiin enkeli4:n kanssa tuonne pääsiäiseinään tipu munien seuraksi. Enkeli4 tykkäsikin kovasti rypistellä silkkipaperia ja liimailla niitä sitten tipuun kiinni. Tänään tehtiin enkeli3:n kanssa samanlainen pupu mutta eipä tuo ollut kovin innostnut joten lopun pupusta liimaili enkeli4 =). Pitäisi varmaan noitakin teille kuvailla on niin kauheasti askarreltu kaikkea.

Virkkaamaankin innostuin ja nyt on n.80cm jouluista kaitaliinaa saatu aikaiseksi. Enää puuttuu reilun metrin verran liinaa mutta eiköhän tuo jouluun mennessä valmistu jos ei totaalinen innostuksen loppuminen iske ennen sitä.

Nyt me mennään syömään että päästään pian enkeli2:n hakuun eskarista jos nuo isot enkelit tänään liimailisivat tipun ja pupun seuraksi pari noitaa. En aijo päästää enkeli 1:stä kaverille kun tänään on partio illalla ja minulla klo15-18 varattuna pesutupa. Huomenna menevät koulusta kirkolle kulkemaan sinne kuvitettua Via Dolorosaa. Viime vuonna ainakin tuo oli mainio teos ja on sielä ollut jo monena vuonna joten varmasti on nytkin oikein hieno. Minulla jää tuo varmaan tältä pääsiäiseltä kulkematta.

siis syömään...

Enkeli