Viikonloppu juhlittu ukon suvun kanssa. Kivaa oli ja saunottua tuli tunti tolkulla. Kiitos seurasta niin saunassa kuin muuallakin. Sinisen kanssa tehtiin täkki synntärisankarille lahjaksi ja tälläinen se sitten oli kun viimein saatiin valmiiksi.
1382809.jpg
Tämä olikin sitten ainoa kuvani koko juhlista joten jos jollakulla on kivoja kuvia niin otan vastaan. Muutenkin niitä kuvia siihen lahjakansioon saa laittaa tulemaan niiltä joilta oma sivu vielä puuttuu. Minut kun valtuutettiin suvun yksimielisellä päätöksellä hoitamaan tuon puuhaaminen loppuun. Mitä pikemmin laitatte kuvia sitä nopeemmin ne on kansiossa. Jos haluatte niin voi ne itsekin teettää ja laittaa valokuvana postissa. Ne jotka laitetaaan sähköpostissa tulemaan tulostetaan valokuvapaperille mutta niiden kestävyydestä en mene takuuseen. Minä tai ukko laittaa asiasta kaikille vielä sähköpostikakin kun koko suku ei ole löytänyt vielä kurkkimaan minun blogia.

Tänään (vaikka muutakin tekemistä olisi kyllä ollut niin) päätin kokeilla tehdä itse kestovaippoja. Kaksi on nyt valmiina. Tällaisia ne tai se nyt on.
1382802.jpg
Sisus valkoista fleeceä ja päälinen viininpunaista fleeceä. Tarrakiinnitys ja kuminauhaa takana ja jalansuissa ja täyttöaukko on myös takana. Toinen vaippa on kokonaan vaaleanliila. Yllättävän helposti tuon sai tehtyä, joten tuskin vien noita kankaita enää mihinkään teetettäväksi =). Kuminauhaa ja tarranauhaa pitää ostaa.

Semmoisia tänne. Pääsiäistä pitäisi alkaa koristelemaan kotiin. Rairuoho jo kasvaa samoin muutamat niistä ikivanhoista siemenistä on itänyt sekä yksi paprika on nostanut päätään. Siitä se lähtee laitan kuvia kun ehdin räpsiä.

Enkeli