Aatto aamuna oli tavalliseen tapaan puuroa. Olin varannut nimikirjaimin koristellut puulusikat lapsille mutta ne sitten unohtui antaa puurolusikoiksi. Manteleita oli pöydällä purkissa ja siitä sai ottaa jos halusi puuroonsa mantelin =). Kuusta koristeltiin, tehtiin kauppakierros ja kakun koristeluakin oli. Kuvan laitan kun pääsen kotiin. Pikkumummo teki minun kanssa koristeita siihen. Kahteen kertaan käytiin jouluhartaudessa ekalla kertaa oltiin kaksi tuntia liian aikaisin =o). Jouluruoka syötiin kummienon ja hänen tyttöystävän kanssa. Kumitäti C:kin kävi kylässä.

Pukki oli tälläkin kertaa nuori ja vähäsanainen kepillään kopisti lattia ja osoitteli vaatehuoneen ovea mistä paketit löytyi. tälläkertaa pukki jäi näkemättä enkeli 2:lta lienee ollut päikkäreillä tuoloin. Paketeissa oli monta kivaa lahjaa. Enkeli 1 ja 2 olivat innoissaan petseistä mutta myös muut lahjat oli mieluisia. Enkeli 3 ihaistui formularataan jolla on tänään ajeltu monen monta kierrosta. Enkeli 4 on tykännyt keijukirjastaan ja pikkuväestä ja enkeli 5:n mielestä kirjat oli parhaita hämähäkki kirjaa ja maatilan eläimiä on luettu jo paljon. Minä tykkäsin kummilasten kuvista (niitähän toivoin) myös kirjasta jossa on kummilapsen päiväkoti tekosia oli hieno. Saunahatunkin sain ja teenkeittimen. Niitä koekäytän heti kotona. Ukko sai sukkia ja tulisia kastikkeita ne ehdin huomata.

Tänään käytiin koko poruka isomummolla. Asennettiin valokuvakehys pyörittämään lasten kuvia mummolle olkkarin pöydälle. Siinnä on muistitikku johon muutkin saa laittaa kuviaan niin pöydällä pyörii muitakin kun vain meidän lapsia.

Ukon kanssa käytiin myös kuuntelemassa cantores minoreksen konserttia. Hienosti lauloivat ukon kummipoika ja muut kuorolaiset.

Enkelit olivat sillävälin katseleet lelu elämää ja nemoa etsimässä. Nyt on vuorossa ötökän elämää ja kello jo puoli kymmenen! No tuon jälkeen kiireesti nukkumaan.

Sunnuntaina lähdetään kotiin. Jos haluatte viikonlopun aikana meitä tavata niin se onnistunee kun sovitaan. Jos saadaan enkeli 1 päkikselle, enkeli 2 kummitädille ja enkeli 3 kummisedän kanssa puuhaamaan jotain niin voisimme ajella omenalle kylään kahden pienimmän kanssa jos sopii. Tosin mitään noista isommista ei ole sovittu loppuun on vain puhuttu että nähdään kaikkien kanssa. Soitellaan huomenna tarkemmin.

Enkeli