Ei ole ehtinyt päivittämään kun on pitänyt luhea huolella jokainen kirjoitus tuolta alkupäästä alkaen. Blogissa on siis tullut käytyä kuitenkin . Syy tähän lueskeluun tuli siitä kun enkeli1 oli saanut tehtäväksi koulussa tehdä esitelmän itsestään. Yksi kysymys mihin etsi vastausta oli millä lelulla leikin pienenä. Kun ei muistanut oli vastannut että nallella. No minä tietenkin valaisin että etpä paljon nalleilla leikkinyt mutta otappa tuosta hyllystä Historiani kirja ja lue siitä. Enkeli1 sai yhtenä kastelahjanaan tyhjän historiani kirjan johon minä olin kirjoitellut joitain tytön toilailuita aluksi enemmän ja lopulta kirjoittelu on jäänyt kokonaan Myös enkeli2 ja 3 on saaneet tämmöiset kirjat ja niitä olen yrittänyt täyttää. Aika vaa ei enää ole riittänyt ja tottahan se nyt kävi harmittamaan että enkeli 3:n kirja on melkein tyhjä ja pikkuenkeleillä ei ole kirjoja ollenkaan. sitten tajusin että täältä blogista löytyy paljon kivoja muistoja viimeisten viiden vuoden ajalta! Jee Jee ei muuta kun selailemaan ja kirjaamaan muistot ihan paperillekin jos tämä vaikka ajankuluessa joskus häviää bittiavaruuteen. Eihän sitä voi koskaan tietää. Enkeli3:n kirjaa jo jatkoin mutta nyt totesin että pitänee ensin hankkia noille pienille myös kirjat ja aloittaa tuntkinta sitten uudestaan ja kirjoittaa kaikki kirjat rinnakkain. Pääsee yhdellä blogiselailulla. Onpa tästä kirjoittelust siis näköjään ihan oikeastikin hyötyä.

Tänään käytiin Kuhmiksella kääntymässä ja nostamassa mahtava pottusato. Joku ökkömökkiäinen oli myös päässyt nauttimaan sadosta sillä osa perunoista oli madon tai minkä lie syömiä. Meille kuitenkin jäi kattilallinen pottuja herkuteltavaksi. Samalla tuli ainakin hieman käännettyä kasvimaata. Ihan hirmuisesti kastematoja löytyi lehtien joukosta joten hyvää multaa on kokoajan tulossa lisää kasvimaalle. Mitähän istuttelisi ensi vuona perunoiden tilalle? 

Työharjoittelu myös loppui perjantaina ja läpihän se meni. En kyllä epäillytkään kun pääsin jos muutaman kerran tekemään itsenäisesti työtä. Insuliinin pistäminen kynällä on nyt tuttua puuhaa. Mutta katetrointeja ja lihakseen pistoja ei sattunut minun tielle. Ei myöskään pahempia säärihaavoja. Yksi diabeetikon varvas alkoi loppuvaiheessa onkaloitumaan eli teki reikää varpaaseen kynnen viereen ja ohjaaja kertoi että voi hyvinkin olla että isovarvas joudutaan ennen pitkää amputoimaan mutta toivottavasti vain varvas eikä koko jalkaa. Hui niin pienestä tuo lähti liikkeelle. Sai diabetikonjalkahoito hyvän esimerkin tutkinkosuunnitelmaa varten. Hoitakaahan diabeetikot niitä jalkojanne hyvin!!!

Huomenna juhlitaan enkeli2:n ja enkeli5:n synttäreitä. Barbababa kakkukuva on jo maalattu ja koristekukat puuhattu. Tänään pitäisi leipoa kakku. Naapurikin täyttää vuosia ja meinasin hänellekin pienen kakun puuhata kun aina ihastelee minun kakkuja joten semmoisissa puuhissa menne tämä viikonloppu. Maanataina alkaa ukon koulu ja minullakin koulujakso saattohoidolla eli "hilpeitä" tunnelmia heti alkuun.

Enkeli