Tänään on puuhakas lauantai tiedossa Enkeli1 lähti partsan mestaruuskisoihin jo klo7.15 kivaa kun alkaa itse vähitellen hoitamaan koko partio puuhat riittää kun vähän muistuttelee ja kyselee miten se teijän viikonlopun leiri ja tyttö itse pakkaa reppunsa ja järjestää kimppakyytiä itselle. Kyllä tuosta tulee hyvä partiolainen  vähitelen.

Enkeli2 lähtee tänäänkin kouluun klo10 samoin myös huomenna klo12.30. Äänittävät luokan kanssa kuunnelman, jonka tuotolla pitävät ensi vuonna leirikoulun. Enkeli2 on kuunnelmassa opettaja joten häntä taidetaan tarvita ehkä kaikissa äänityksissä. 

Me loput lähdetään Hakametsänhalliin hurraamaan Suomelle lätkän MM kultaa. Hakametsässä voitetaan proteesilätkän kultaa klo 15 ja paikan päälle on vapaa pääsy! Finaalissa pelaa Suomi-Kanada.

Enkelit 4 ja 5 oli torstaina eskarin ja päikyn kanssa kevätretkellä Ähtärin eläinpuistossa. Kyllä pikkuneideistä näki että oli rankka reissu mutta kivaa oli ollut! Paljon kotimaisia villielämiä olivat nähneet saukon, ilveksen, suden, karhun ja joutsenia ainakin. 

Keskiviikkona oli enkeli1:n hammaslääkäri tuota purentaa tarkastelivat lisää ja elokuulle tuli uusi aika. Enkeli 2 oli hamiksessa tostaina ja häneltä poistettiin kaksi maitohammasta kun eivät suostu irtoamaan itsestään ja rautahampaat tulee kohta ikenestä läpi. Enkeli 3:lle sain myös soitettua tarkastusajan kesäkuulle muistaaksini se tuli. Otin ajan Pispalan kouluun kun poika sielä syksyllä aloittaa.

Ensi viikolla on Enkeli 3:lla tutustuminen musaluokalle ja samana iltana olisi vanhempainilta sekä kevät tapahtuma tuossa meidän omalla koululla joten tarvitsee jakoa tehdä kuka menee mihinkin. 

Kevät alkaa olla pian pulkassa myös minun kouluni osalta. Ensi viikolla yksi harjoittelu päivä ja neljä koulupäivää seuraavalla viikolla kolme harjoittelu päivää ja helaloma sitten tutkintoviikko ja siinnä olisi kevään viimeiset vinkaukset. Sitten alkaakin pitkä kesäloma! Kovasti on jo suunniteltu kesäksi tekemistä. Ei mitään kovin isoa mutta tuosta kesätekemis listalta pitäisi ehtiä tehdä monta kivaa juttua. Ja jos tätä kotiakin saisi raikottua asuttavampaan kuntoon.

Ukollahan alkaa olla viimeiset vinkaukset koko opiskelussa pariviikkoa vielä koulussa sitten minun tutkinto viikolla pitää viikon kesäloman ja kesän puuhalee työharjoittelussa syksyllä pitäisi olla logistiikanperustutkinto kourassa. Katsotan nyt millaiset valmistumispirskeet tarvii ukolle järjestää vai pistetäänkö ukon kanssa valmistumiset juhlat yksiin kun minun pitäisi valmistua joulun alla.

Nyt kuitenkin tönimään ukkoa hereille ja kaupassa käynti ja sitten sonnustautuminen Suomi-faniksi ja hurraamaan!

Enkeli