Eilen meille tarjottiin isompaa asuntoa Lielahdesta. Tänään ukon kanssa käytiin sitä katsomassa ja näytti meille sopivalta. Talo on rivitalo kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on keittiö, vessa, olohuone ja yksi makkari. Alustavasti suunniteltiin siihen Enkeli 3:n, 4:n ja 5:n yhteismakuuhuonetta. Yläkerrassa on saunatilat, kaksi makkaria ja aulatila sekä parveke. Makkareihin muuttaisi Enkeli1 ja 2 molemmat omiinsa ja aulatilaan mahtuu sopivasti meidän vanhempien sänky "lasten" telkkari ja tietokone. Toinen telkkari ja tietokone menee alakerran olohuoneeseen. Pihassa näytti asuvan paljon lapsiperheitä tai ainakin monella pihalla oli pulkkia. Parvekkeelta näkyy koulut (ylä ja ala-aste) ja päiväkoti sekä terveyskeskus. Niiden taakse on rakenteilla Prisma ja paljon muitakin kauppoja löytyy kävelymatkan päästä.

Enkeli 1 pystyy jatkamaan partiossa kun kuljettelemme häntä autolla. Suoraa bussi yhteyttä ei oikein ole. Enkeli 3:n partio tulee nyt lähemmäksi ja pääsee sinne sitten itse bussilla tai autokyydillä. Kuoroon enkeli 3 pääsee viimeisellä yhdistävällä bussivuorolla mutta hakea pitää autolla samoin viedä ja hakea isommat tytöt kuorosta. Enkeli2  pystyy jatkamaan musiikkiluokallaan mutta muiden koulut ja päiväkodit varmaan vaihtuvat. Uusi uimaralli enkeli1:llä ja 2:lla saadaan suoritetuksi kun tuo yhdistävä linja liikkuu vielä uimarallin aikaan. Lähikoulussa on enkeli 3:lle tuttuja kavereita kuorosta. Enkeli1 hieman vastusteli muutosta kun koulu ja kaverit muuttuu mutta halu omaan huoneeseen vei voiton ja nyt jo suunnittelee innolla huoneeseensa mustia verhoja, lakanoita jne.

Huoneisto vapautuu 1.2 mutta luultavasti huoneistoon tehdään pientä remonttia edellisten asukaiden jäljiltä joten muutto lienee ajankohtaista vasta 1.3  joka olisikin sopivampi aika muuttaa kun siitä alkaa ainakin lasten hiihtoloma. Saisi sitten hiihtoloman jälkeen enkelit 1 ja 3 aloittaa uudessa koulussa ja luokassa. Katsotaan nyt minkälaisen aikataulun meille laativat kun huomenna mennään ilmoittamaan että voisimme asunnon ottaa. Nyt sitten alkaa säästettävien tavaroiden lajittelu ja pakkaaminen. "Hyvään" saumaan tämäkin tuli ihan kun ei muutakaan tekemistä/muutosta olisi kun ensi maanataina alkaa se koulu minullakin.

Semmoisilla kuulumisilla tälläkertaa.

Enkeli