Eilen siis arki taas alkoi ukon syttäreillä =).
Ukko meni toihin rauhoittumaan jouluhälinästä.
Aamupäivällä tuli enkeli2:n kummisetä käymään ja toi mukanaan minun kummitytönkin =). Aamu siis meni järjestellessä pienten huonetta kun edellisenä päivänä tehtiin vähän huonekalumuutoksia lastenhuoneissa. Siirrettiin isojen huoneesta telkkari ja videot pienten huoneeseen. Nyt ei pikku enkeleillä ole mitään asiaa isojen huoneeseen. Ukko tuli kotiin kun vieraat oli just lähdössä. Luulin että tuli vaan syömään mutta ei kun jäikin sitten kotiin kun oli kuulemma vatsa ihan ruikulilla. Ukko söi edellisenä päivänä muutaman ehkä jo vanhaksi menneen lohirinkulan joten tauti lienee peräisin niistä. Kovin pahasta taudista ei siis ollut kyse mutta sai kaksi päivää sairaslomaa. Lepäile kotona oli terkkari sanonut =) (neljän lapsen kanssa hih). En sitten tehnyt ukolle kakkua jos tänään tekisi vohveleita tai lettuja nyt kun omistan lettupannunkin. Eilinen meni sitten siivotessa askartelukaappia. Minun piti ottaa ennen ja jälkeen kuva mutta unohtui sitten se. Suunniteltiin myös loppuvuoden ruokalista ja mitä syödään uudenvuoden pirskeissä.

Tänään nukuin melko pitkään (näin ihan ihme untakin taas vaihteeksi) ukko taasen oli herännyt yöllä eikä uni tullut niin nukkuu nyt sitten vuorostan tuolla makkarissa. Tänään olisi tarkoitus käydä ostamassa ne loppuviikon ruuat ja varata vielä tälle vuodelle pesutupakin jos vain saa. Tiedossa lienee edelleen yleistä paikkojen raivausa tuo olkaarinpöytä ei vielä ole ihan juhlakelpoinen. Pitäisiköhän kutsua joku tänne uudenvuoden viettoon niin tulisi siivottua paremmin.

Ai niin pelattiin ukon kanssa carcassonnea kaikilla säännöillä ja paloilla. Huonosti kävi minulle hävisin yli100 pisteellä ja pistelaatat ei edes riittäneet kaksin pelissä (toisin sanoen annoin ukon voittaa synttäreidensä kunniaksi ;o) ). Ukko mokoma varasti minulta kaikki hyvät kaupungit linnanneidoilla ja muutenkin hällä kävi semmoinen tuuri että huh heijaa. Vaikka kuinka yritin kiusaa tehdä. Yksi sääntö jäi vähän kokeilematta kun tajuttiin vasta puolesa välissä peliä että on tehty vähän väärin. Hyvin tuli kuitenkin säännöt tutuiksi jo ja eilenkin ukko olisi halunut pelata lisää mutta minä en jaksanut. Jos tänään illalla taas kokeitaisi. Päkäpäälle tiedoksi että nyt kun mulla on kaikki osat niin peli mahtui hyvin meidän isolle pöydälle niin että ei edes puolta pöytää peittänyt joten lisäosien ostoon vain =). Sen carkassonne kaupungin käyttö on hivenen vielä epäselvää tai sitä ei kauheasti käytetty mutta jos tässä harjoitttelee niin eiköhän senkin opi. Tajusin jo että nyt on laadittava selkeempiä suunnitelmia mistä aikoo pisteitä nyhtää ja keskittyä niihin muuten peli ei kyllä onnistu jos yrittää kaikkea.

enkeli

Pistämpä tähän vielä sen unenikin saatte taas pyöritellä silmiänne.
Me olimme ukon kanssa jossain ehkä parisuhdekurssilla tai joku sen tapainen se luultavasti oli. Kauheen vaikeita tehtäviä sielä ainakin oli.

Ensin oli pantomiiniä muut esitti jotain suht helppoja juttuja kuten kissa tai lääkäri. Mulle tuli katkelma jostain elokuvasta jossa päähenkilö matkusti junalla ja keskusteli toisten kanssa ja oli varmaan joku 10 min pätkä buck2.
Sitten välissä oli esityksiä kansantanssiryhmä esiintyi ja ystäviäni oli siinnä minun kanssa eturivissä katsomassa. Esiintyjien takana seinällä oli mainoksia Islantiin suuntautuvasta tanssimatkasta.

Sitten tuli toinen tehtävä. Ensin jaettiin kukkia niistäkin piti jotain jutella. Sielä oli erivärisiä ritarinliljoja mutta me ukon kanssa saatiin punanen ruusu ja sekin oli varresta poikki. Osa sai askarrella itse oman kukkasen. Sitten se toinen tai olisiko sitten jo kolmas tehtävä? Meidän piti kirjottaa eri aiheista aineita. Minun ja mieheni aihe oli: "kun ensikerran ihosi näin se oli kuin aakkoset" heräsin siihen kun pohdin että mitähän tuostakin aiheesta pitäisi kirjottaa idiot2.

Huoh näitä unia Smiley. Mutta kiva oli pitkästä aikaa nähdä jotain mitä vielä aamullakin muistaa melko kunnolla.

Kukas innostuisi tuosta aiheesta kirjoittamaan aineen??? Sininen, Päkäpää...Omena jo kieltäytyi =)

Äh unohtui mainita että uusika kuviakin on taa laitettu kuviin!