Neljä isointa enkeliä koulussa ja kerhossa. Nyt on hetki aamupalaillaHymy. Enkeli 5 tuolla ratsastaa ja laulaa i-ha-haa i-ha-haa. Tosi hassua kun neiti ei oikeastaan puhu mitään mutta laulaa. Enkeli 5 osaa sanoa kissa "iiaaa"vähän kuin miau, ankka "kaa kaa", leipää "mam mam", vauva"vaava", hevonen "i-ha-haa"(laulaen) ja keinutuoli "iiaa" vähän kun kiikkaa siis erilailla kun tuo kissan iiaa. Kaiken tajuaa mitä sanotaan. Osaa hakea tavaroita esim. vaipan tai etsiä tutin ym. Nyt uutena yrittää itse pukea. Vetää housuja jalkaan kun puetaan ja itse osaa ne jo riisua eli housuja joutuu useamman kerran päivässä pukea. Nyt on sukkahousut ollut bodyn alla että edes jotain vaatetta pysyisi päällä. Body on pakko olla muuten neiti riisuu vaipankin. Kävelee ja juoksee. Tuossa lenkkisaunaan mentäessä totesin että mitähän minä kanniskelen tätä neitiä kun voisihan tuo suorat osuudet kävellä itsekkin. Rappuset päästään nopeammin kantamalla. Osaa myös taiteilla eli seisoo keinuhevosen selässä ilman että pitää mistään kiinni ja jalat hieman koukussa heiluttaa keinuhevosta. Osaa myös kaataa kenuhevosen kyljelleen kun riittävästi nojaa sivulle ja siksi on nykyään posket mustelmilla. Näkyy nämä lapset muuttuvan aina vaan hurjapäisemmiksi. Ei auta kieltää eikä opi edes kantapään kautta. Samahan oli enkeli4:lla sen sohvan selkänojalta hyppimisen kanssa.

Enkeli4 on nyt ollut neljä yötä kuiva. Ekana yönä neiti meni itse nukkumaan vähän aikaisemmin ja unohdettiiin laittaa vaippa. Pissa ei tullut ja aamulla kehuttiin kovasti. Illalla jätetiin tarkoituksella vaippa pois eikä taaskaan tullut pissaa. Seuraavana yönä nukkui päikkärit ja yöunet putkeen ja koska ennen nukkumaan menoa ei pissatettu tuli pieni pissa. Nyt viimeyönä halusi vaipan enkä sitä kieltänyt mutta aamulla vaippa oli kuiva. Ensi yönä saa taas olla ilman vaippaa.

Enkeli1 oli eilen koulussa eksynyt hiihtolenkillä. Luokan pojat oli huijanneet että pitää hiihtää suoraan alikulkutunnelista vaikka opettaja oli käskenyt kääntyä tunnelilla. No neiti oli sitten hiihtänyt ja hiihtänyt ja hiihtänyt kunnes tajusi että vikaan on menty ja fiksuna meni sitten pyytämään apua läheisistä taloista. Jossain talossa oli joku kotona ja sieltä sitten soittivat koululle että tyttö on täällä tallessa ja enkun ope kävi sitten hakemassa enkeli1:n takaisin kouluun. Opetaja oli lähtenyt enkeli1:n perään heti kun oli tajunnut asian. Mutta ei ollut saanut häntä kiinni. Soitteli illalla meille kotiin ja kertoi että näin ei ole ikinä käynyt ja onneksi enkeli1 ei hätääntynyt eikä ollut satuttanut itseään missään. Fiksu tyttö! Enkeli2 jos olisi eksynyt olisi ollut täysin paniikissa. Nytkin jos en ole kuorolle ehtinyt heti kun kuoro loppuu niin itkua jo väännetään kun on äiti hukassa. Erilaisia nuo lapset.

Enkeli 2:lta vaan putoaa hampaat. Puutuukohan suusta nyt 6 hammasta joista yhtä jo vähän näkyy. Nyt yksi on just putoamassa taas ja kolme heiluu. Jee kohta neiti voi syödä vain vellejä.

Enkeli3 laski tänään kerhomatkalla sataan. 1,2,3,4...100, 200, 300 kerroin sitten että sadan jälkeen tulee 101,102,103 kunnes tulee 999 ja sitten tuhat ja 999 999 jälkeen tulee miljoona ja sitten alkaa taas miljoonayks...Ei ehtiny edes työmiehiä moikata kun piti laskea. Meinas päälysmies pudota monttuun kun enkeli3 ei moikannu ja todennu työn edistyneen. Enkeli 3 olisi halunnut että minä lasken niin pitkälle kun osaan mutta en sitten siihen alkanutSilmänisku.

Loppuun vielä linkki kaikille äideille eteenkin niille joilla lapset on vielä kotona. Toivottavasti onnistuu linkitys tässä.

Mukavaa päivän jatkoa

Enkeli ja sylissä istuva enkeli5

ps. vitosen terkut kaikille... 

h t 555555555 b                   hb njh u787788887989888.- ko.0,3x5,9fj  t  uy bbbbbbbbb  v                            eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yy6546hhhhh                 jmuy  ,y    ,yh,y,,,,,,,,,,k8777777777777777777777777777777      7k7mkk,k