Ruokana oli kyllä nakkiperunat eikä makkaraperunat. Pesutuvassakin pyöräytin useamman koneellisen pyykiä taas kerran. Enkeli 1 sai sunnuntaina siivotuksi viimein vaikka joutuukin vielä perjantaina siivoamaan kun valmista ei tullut perjantaiksi. Enkeli 2 joutui kokeilemaan ison kasan vaatteita kun vaihdeettiin tytöille isompia kokoja. Järjestäin kaikki housut putosivat jalasta vaikka pituus olikin oikea. Pitää ostaa kasa vöitä ja henkseleitä että housut pysyy jalassakin. Oikeastaan vaihdan nyt kaikille lapsille vaatteita. Enkelit 4 ja 5 on hankalassa koossa kun edellinen koko alkaa olla nafti ja seurava vielä liian isoa. Pitää mittailla isoja tämän koon vaatteita ja pieniä seuraavan koon vaatteita. Aika rasittavaa puuhaa. Enkeli 3:lle olen jo aikaisemmin laittanut isomman koon rinnalle ja häneltä nyt keräilen pienet vain pois.

Enkeli2:lla on huomenna koulussa tyttöjen koulujenvälinen  jalkapalloturnaus. Pojat lähtee tyttöjen kannustusjoukoiksi. Pitäkää siis peukkja huomenna että neiti luokkakavereineen pärjää.

Ukolla on ensi viikko lomaa ja meinaa lähteä mökille kunkkumummon ja enkeleiden 3 ja 4 kanssa. Loppuviikosta tuo mummon kotiin ja nappaa muun perheen mukaansa. Tai jotain tämän tapaista on suunnitellut. Katsotaan nyt miten tehdään.

Enkeli