Viikonloppu oli ja meni.

Pitää tähän alkuun kertoa että enkeli4 on itse ottanut kaapista vaatteita ja pukenut ne päälleen. Tänään on siis vaaleanpunainen pikkukakkos t-paita ja ohuet sukkahousut jossa on liiloja perhosia. hiuksissa on pantana helminauha =).

Perjantaina laitoin (tai enkeli 4 laittoi) postiin kutsut joten luultavasti nuo tänään tipahtelevat laatikoihin.
Ukko lähti isojen tyttöjen kanssa k.mökille. Me kotiin jääneet käytiin illalla saunassa.

Lauantaina oli enkeli 3:lla kaverin synttärit. Kivaa oli ollut. Illalla tuli morsian meille askartelemaan opaskylttejä ja sidottiin saippuakuplapulloihin rusetteja. Aika hyvin saatiin valmiiksi muutamat rusetit jäi vielä morsiolle iltapuuhaksi.

Sunnuntaina ukko ja tytöt tulivat ajoissa mökiltä. Oli tytöt olleet ihmeissään kun mökillä ei telkkarista näkynyt aamulla lastenohjelmia. Enkeli 1:llä oli kaverin synttärit ja heti synttäreiden jälkeen tuli lehtikuvaaja meiltä kuvaamaan. Torstaihin asti pitää nyt sitten odottaa miten kuva onnistui. Kyllä tuo muutaman kuvan joutui räpsäämään että sai meidät kaikki 7 katsomaan kameraan =). Illalla vielä soitteli enkeli 2:n kummi että ovat tuossa lähistöllä ja voisivat tulla käymään. Niinpä he sitten tulivat.

Tänään otetaan rennosti näin päivällä ja iltapäivästä lähdetään ukon kanssa kauppoja kiertelemään. Siivotakkin pitäisi taas
Huomenna on normaalit kerhot ja partiot. Enkeli 2 menee puuhakerhoon ekaa kertaa.

Tästä se viikko käynnistyy!

Enkeli