Enkeli 5 puhuu!!! Sanoi toissapäivänä "äittä" ja tarkoittaa sillä äitiä =). Toinen hammas on myös tullut ensimmäisen viereen alas.

Siivouspuuhissa menee tämä viikko. Lauantaina juhlitaan enkeli 5:n synttäreitä joihin saa tulla mukaan jos haluaa. Kutsun lähetän vain vanhuksille ja kummeille (tänään laitan postiin). Mutta ilmoittele jos olet tulossa vaikka kakku lienee kyllä samaa kokoa vaikka kuinka tulisi väkeä =). Muttaa pulla ja keksiä voin varata sitten enemmän.

Enkelien 1 ja 2 koulu on alkanut kivasti. Tänään on enkeli 1:llä eka enkun tunti ja nyt syksyllä ovat puukässässä. Enkeli 2:lla samaa mitä ykköselläkin kohta alkaa kertotaulun pänttäys.

Enkelit 3 ja 4 kerhoilevat loppuviikosta. Enkeli 4 saisi osallistua myös kaikille kolmelle kerho kerralle kun ryhmä on niin pieni mutta katsotaan nyt miten jaksaa nämä kaksi kertaakin viikossa ensin. Jos sitten jolun jälkeen otetaan se kolmaskin kerta.

Jaaha kai se on jatkettava tuota siivousta. Taidan ottaa teidän iloksi sukkavuori kuvan kun on niitäkin tuohon kertynyt puhtaana ja nyt paritettuina viimein =).

Enkeli