Nyt se sitten kävi. Enkeli4 dyykkasi barrikaadin yli keittiön puolelle niin että nyt on ylähuuli turvoksissa ja minulla paita hieman veressä. No ison itkun ja muutaman vesihörpyn jälkeen ei neiti ole huultansa valittanut. Ehkä on silti syytä poistaa barrikaadi ainakin keittiön osalta tähän tietsikalle tuo saa vielä jäädä. Pari päivää sitten miehen kanssa tuota juuri juteltiin että pitänee ottaa pois kun haittaa mun huuveri-innostusta =).

Enkeli3 taas vuorostaan oli pihalla saanut roskan silmään ja tuli sisälle nyt sitten nukahtikin mehutilkan jälkeen tuonne pöydän ääreen pitänee nostaa sieltä omaan sänkyn kohta tai herättää koko poika.

Enkeli1 oli koulussa tänään valokuvaus jonka tajusin vasta päivällä. Onneksi laittoi tänä aamuna puhtaat vaatteet kouluun ja näkyi olevan vielä ihan inhimilliset kun itse sai valita niin se ei aina ole niin taattua. Oikeastaan jo päätin että otetaan vain se luokkakuva kun eskarissa oli viime keväänä kuvaus.

Minulla olisi tänään haaveissa päästä uimahalliin kun jäi eilen lenkkisauna välistä. Olin vanhempainyhdistyksen kokouksessa ja pääsin luikkimaan sieltä ilman että jouduin johtokuntaan. Jee jos sitten ensi vuonna menen sinne kokouksiin istumaan kun on molemmat tytöt siellä koulussa. Kuulostikin vähän siltä että ensi vuonna jää monta äitiä pois kun heidän nyt neljäs luokkalaiset lapset tuolla lopettaa. Vanhenpainyhdistys järjestää joka syksy syystempauksen jossa kerätään yhdistykselle varoja joilla sitten kustannetaan lapsille kaikeinlaista. On ilmaisia sähky kerhoja ym. Joka luokkalle oli arvottu eri puuhat Enkeli1 luokan puuha on temppuradan järjestäminen. Minusta helppo homma köysiä ym. tarvikkeita löytyy koululta mutta miten tämä sitten käytännössä toteutetaan onkin sitten eri asia. Minä kun en jaksaisi nyt organisoida mitään isompaa. Tyyliin soitella kaikkia äitejä ja isiä läpi löytyykö kiinnostusta ryhtyä puuhaan vai pykäänkö koko homman itse pystyyn ;o). No pari päivää tässä katselen sitten soitan muutaman tutun äidin ainakin kasaan ja katsotaan miten edetään. Syystempaus on su 24.9 ja samana viikonloppuna olisi tarkoitus juhlia enkeli2 6v syttäreitä. No eiköhän tuo selviä. Onneksi ei saatunut hommaksi hernekeiton keittämistä siihen kun menee se la-su välinen yö kun soppatykillä keitetään. Se on kuulemma perinteisesti ollut isien hommaa valvoa koululla keittoa ;o)

Enkeli