Tänään oli viimeinen perhekerho. Ensi syksynä sitten aloitetaan taas 15.8. Lupauduin jatkamaan aikuisten puolen vastuuta mutta niin että alku syksystä siihen tulee joku jos satun olemaan synnyttämässä juuri perhekerho aikaan =). Toki tuo ihminen sitten on siinnä mukana myös syyskuunkin vielä mutta sitten jää pois jos näyttää siltä että pärjään yksiksenikin tai sen lastenohjaajan kanssa kaksin.

Tämä viikko on ollutkin menko leppoisa. Ensi viikolla sitten onkin vain kolmet kevätjuhlat alkuviikoksta. Maanataina enkeli 3 alottaa, tiistaina enkeli 1:sen ekat koulukevätjuhlat ja keskiviikkona enkeli 3:n eskarin päätäjäiset. Ukolla on tietysti iltaviikko joten minun pitää sitten rampata joka juhla =). Enkeli 3:n juhlaan päästään kaikki jos isot nyt haluaa mutta enkeli1:n koulusta tuli jo toive että vain yksi vieras/koululainen. Aion kyllä ottaa tuon enkeli 4:n mukaan juhlimaan ehkä enkeli 3:kin on pakko ottaa mukaan. Samalla kokoon panolla sitten myös enkeli 2:n juhlat. No onneksi tuo on vasta ensi viikon ongelma ;o). Tällä viikolla on perjantaina minulla neuvolan lääkärin puoliväli tarkastus.
(Enkeli4 on ilmeisesti nyt lähdössä jonnekin kun vilkuttaa tuola kengät jalassa "hei hei". Nyt laittoi vielä hatun ja kiukkuaa kun puku ei mene kenkien kanssa päälle...)
Viikonloppuna ukko lähtee kolmen isoimman kanssa mökille ja minä jään tänne kotiin enkeli 4:n kanssa odottelemaan vieraita. Pitäisi päkäpään +pikkupäkän ja sinisen ilmantua meille ehkä jo perjantaina.

Sellaista tänne.
Enkeli