Se on melkein viikko jo hujahtanut viimepäivityksestä. Isot enkelit on koulussa välienkelit pihalla ja enkeli5 lastenhuoneessa leikkimässä. Kirjaa kuuluu lukevan. Neiti on oppinut nyt monta uutta sanaa joten alkaa se puhekkin sieltä vähitellen tulla. "mnää"=mennään, "aijaa"=ajaa, "iijaa"=hiljaa, "kiikaa"=keinua jne. Mutta paljon on vielä vaan önisemistä "öh öh" haluan ton tuolta mut en tiiä mikä se on =).

Pääsiäinen meni mukavasti Padasjoella. Säät suosi. Aurinko paistoi. Lapset riehui päivät pihalla kiusaten vaaria. Vaari kaatoi pari puuta ja polti oksia kokossa. Ukko hakkasi halkoja ja minä lapioin lunta sinne tänne että piha sulaisi nopeammin ja haravoin sieltä mistä piha oli jo sula. Saunassa käytiin ja lumihanki saunan edustalla täyttyi jalan, pepun ja mahanjäljistä joita enkelit 1-4 sinne tekivät. Isot tytöt harmittelivat kun eivät päässeet vielä uimaan eikä vaari suostunut tekemään avantoakaan. Muniakin kukko kävi munimassa. Ei tyynyn alle aamulla vaan astiakaappiin oli jälkiruokamunien tilalle ilmestynyt kartat ja niiden avulla löytyi pussilliset munia!

Eilen jo tultiin kotiin ja yhdet synttäritkin ehdittiin juhlia jo ja ukko kävi enkeli 2:n kummisedän kanssa hakemassa mopon Kuhmikselta. Sitä tuo nyt on rassannut eilisen illaan ja tämän aamun. Yöksi on ukko menossa taas töihin. Minä olen pessyt kotona useamman konellisen kuravaatteita, toppavaattetita, kenkiä ja lapasia mökkireissun jäljiltä ja tänään on pesutupa jossa saan lakanat ja muut pyykit pestyksi.

Puuhaa siis riittää vaikka sen kummempaa ohjelmaa ei tälle viikoa olekkaan suunniteltu. Lenkkari ostoksille pitäisi ehtiä noiden kolmen isoimman kanssa pika puolin.

Enkeli