Huh! Viikonloppu alkaa olla takana päin. Olikin kiirettä.

Perjantaina innostuin vaihtamaan tytöiltä kerrossängyn pois ja enkeli 3 ja 4 saivat sen nyt käyttönsä. Isot tytöt saa "uudet" sängyt kun ehditään patjat käydä ostamassa. Pienten huone jossa nukkuu nyt myös enkeli 5 onkin normaali kunnossa. Ei siis enää siisti mutta huonekalut on oikeilla paikoilla. Isoilla on vielä sekasorto ja pedit lattialla =). Eiköhän tuo kohta selkiydy.

Kummipäivä oli eilen. Käytiin lasten ja kummien kanssa HopLopissa kiipeämässä ja riehumassa. Sen jälkeen tultiin kotiin ja syötiin pitsaa ja kakkua (kakusta kuvaa kun ehdin ladata ne koneelle). Katseltiin rottatouile ja autot dvd. Tosi kivaa oli. Kiitokset kummeille.

Pikku mummo tuli vielä illalla yökylään. Tänään minä pikku mummo käytiin ostoksilla. Minä ostin pipareita varten kakku kimalletta ja mummo osti minulle pikkujoulu lahjaksi muuta kakkutilpehööriä =). Lapset sai sukkia ja nimpparilahjana yökkärit.
Kunkku mummolle käytiin viemässä joulukalenteri.

Tänään vielä asukaskokous illemmalla ja huomenna enkeli 2:n kehitys keskustelu koululla.

Joulukalenteri on alkanut! Osallistukaa kilpailuun laitan siihen aina silloin tällöin suoran linkin niin se on helpompi löytää.
Runot on siis minun itseni runoilemia ja niitä saa kommentoida mielensä mukaan vaikka joka päivä =).

Nyt laittamaan astioita tiskiin ja jos muutaman tontun kaivaisi esiin ikkunaan...
Muistkaahan sytyttää ensimmäinen adventtikynttilä!

Enkeli