Pitäis siivota mutta aloin sitten budjetoimeen kesän puuhasteluja. Huvitus paikkojen hinnastot on kahlattu läpi ja tulos on se että pääsylippuihin rahaa menee 36€-206€ riippuen siitä mihin lasten kanssa halutaan puuhaamaan. Halvin on Korkeasaari joka muuten nostaa tämän kuun lopussa hintojaan eli jos haluaa vielä edullisesti eläimiä katsomaan niin nyt on kiire!!! Tässä laskelmassa oli mukana Särkänniemi, Linnanmäki, Puuhamaa, Hoplop ja Korkeasaari. Hinnat on laskettu koko meidän perhelle =). Lintsi oli kallein =/. Tosin Särkkä ei jäänyt kuin kympin verran jälkeen. Pitänee lapsita vähän kysyä mitä haluavat. Luullen että rakentelen suunnilleen saman hintaiset paketit ja siten äänestetään mitä tehdään.

*Paketti 1
särkänniemi päivä ja korkeasaari päivä yht.194€

*Paketti 2
linnanmäki päivä ja korkeassaari päivä yht. 204€ (242€) kalliimpi hinta on hupipaketilla

*Paketti 3
Puuhamaapäivä, hoplop kaksi tuntia ja korkeasaari päivä yht.167€

Äitinä taidan äänestää tuota pakettia 3 =D. No pitää tuon ukonkin kanssa puhua päätetäänkö kaksin vai annetaanko lapsille mahdollisuus valita. Korkeasaareen voitaisi mennä joka tapauksessa. Viime vuonna tuo reissu taisi jäädä väliin muuten on käyty joka vuosi.

Muita kesäloma suunnitelmia on P.mökillä puuhastelu isomummon kanssa, K.mökillä puuhastelu ukon kanssa ja Helsingissä puistoilu pikkumummon kanssa siis nämä perinteiset kesäloma puuhat. Kesäkerhoa olisi tarjolla täällä kotona kesäkuun loppuu ja Enkeli 1:lle olisi partioleiriä luvassa. Mahdollisesti ukon kummipoikakin olisi tulossa viikoksi meille varalapseksi (näitä omia kun on niin ähän ;o) )Pitää nyt sommitella taas kaikki yhteen ja katsoa mitä tulee kun ukollakaan ei ole kesälomaa kun vaihtaa työpaikkaa nyt huhtikuun alusta.

Jaahas enkelit 4 ja 5 nukahtivat ja 45min päästä pitäisi lähteä hakemaan enkeli 3 kerhosta! Isotkaan eivät ehdi koulusta kotiin nukkuja vahdeiksi =/. Pitänee tökkiä enkeli 4 ylös hetken päästä ja nostaa enkeli5 rattaisiin jatkamaan unia.

Ensimmäinen kakku on koristelua vaille valmis tein sen eilen illalla. Tänään leivon toisen auton lapsivieraille sunnuntaiksi ja pari kuivakakkua pitäisi myös ehtiä tehdä. Missähän välissä nekin teen? Pesutupa on 16-19 sauna klo 20 ja siivotakkin pitäis edelleen =). No eiköhän tästäkin taas selvitä.
Onneksi pyykkiä ei ole ihan kauheasti meidän sängyn lakanat ja lasten toppavaatteita. Totesin että kaksi toppavaatekertaa saa riittää tälle loppu talvelle ja karsin ylimääräiset varavaatteet pois naulakosta. Tuossa kirkolla olisi kirppari 5.4 ja sieltä voisi varata myyntipöydän olikohan 8€ mikä sisälsi kahvit ja pullan kahviossa. Pitäisi varmaan varata se jos laittaisi jotain ylimääräistä rompetta myyntiin. Mutta nyt lähden vähän raikkoamaan paikkoja ennen enkeli3:n hakemista kerhosta.

Enkeli