Ajatukset on jo vapussa. Tänä vuonna vappu on tylsästi tiistaina. Eniten mietityttää tuo ilmapallo asia. Viime vuonna ei ostettu foliopalloja kun oltiin mökillä. Päästiin halvalla ;o). Sitä edellisenä vuonna saatiin pallot ukon tädiltä hän kävi ostamassa vain kuoret ja täytti pallot työpaikansa naapurissa. No pitää tuota vielä miettiä ja katsella sopivia pallotarjouksia. En suostu maksamaan neljästä pallosta useita kymmeniä euroja.
Juuri putosi postista mainoksia ja mietin haluaisikohan isot tytöt värjätä hiuksensa vapun kunniaksi sellaisella pestävällä sprayllä. Saadaan se sitten pestyä pois jo lenkkisaunassa pois. Serpentiiniä pitää ostaa ja tavallisia ilmapalloja kun ne on kuluneet syttäreillä jo ihan loppuun. Tarvii varmaan ostaa tippaleipiä ja simaa vai ehtiikö sitä vielä tehdä omaa simaa? Ei meillä kyllä taida olla sopivia lasipulloja olisikohan kuninikaan mummolla pulloja kun tekee ja juo omia mehuja? Ehkä tänäkin vuonna on kokeiltava rosettien tekoa ne ei kyllä ikinä oikein onnistu enkä tiedä mitä teen väärin ehkä taikina on vääränlaista tai jotain jos etsisikin toisen rosettitaikina ohjeen. Ehkä siinnä samalla voisi pienen taikinan munkkejakin paistella kun on kuumaa öljyä.
Joo tätä pitää pohtia oiken kunnolla tällä viikolla.

Tänään enkeli 2:lla on bailut illalla =) kuulemma musiikkia ja tanssia tarjolla. Toivottavasti ei riehu liikaa että jaksaa mennä ajoissa nukkumaan ja jaksaa huomenna aamuna herätä.
Huomenna on enkeli 2:n kouluun tutustumispäivä.
Keskiviikkona meillä on perhekerhossa varaslähtö vappuun pidetään naamiaiset ja nyyttärit. Tuolla on onneksi noita vaatteita valmiina pitää vaan kattoa miten nuo haluavat pukeutua. Olis kirahvi, elefantti, taikuri ja keiju ainakin tarjolla. Keskiviikkona enkeli 1 menee laulamaan partion kanssa vanhainkotiin on tämä viikko partioviikko ja kuulemma koko viikon aikoo pitää partiopaitaa koulussa päällä.

Enkeli