Päivitys ennen kerhoon lähtöä.

Ukko toi töistä kotiin askelmittarin jonka äsken pistin tuohon housunreunaan naksuttamaan. Saapa nähdä mitä lukemia antaa ihan vain näin kotona olevalle.
Tänään sain viimein varattua ajan hammaslääkärille tai nyt ensin pääsen suuhygienistille ja hän sitten passittaa hammaslääkäriin kun tarvetta on tiedän sen jo nyt =/. Hammalääkäriin täällä on 8kk jonot joten ei mikään nopea urakka ole tämäkään.
Eilen totesin ukolle että on aletava käymään kaupassa kerran viikossa maanataisin kun muuten ei ehditä ikinä kauppaan. Tiistaisin on lapsilla harrastuksia ja saunaa. Keskiviikkosin lisää harrastuksia. Torstaisin voisin ottaa aina pesutuvan ja perjantaina taas sitten kauppaan viikonloppua varten. Kovin tulee ohjelmoiduksi meidän viikot ja vasta kaksi lapsista harrastaa!

Äh tässä taas meni aika ihan muuhun kun kirjoittamiseen joten pitää lähteä viemään enkeli 3 kerhoon....

....Takaisin kotona taas. Askeleita matkan aikana tuli 3000 =). Taitaa meikäläisen askeleet olla siinnä 5000/päivä. No pari päivää pitää kokeeksi pitää tätä. Huomena pistän heti aamusta niin tulee tarkkaa tietoa. Jos laittaa pikkareiden suuhun tuon vekottimen niin ottaa sitten myös yölliset vessareissut mukaan lukuun ;o).

Tänään vielä kaupassa käynti ja ilta menee tekkarin ääressä vauvaa syöttäessä. Eilen kävin pikaisesti yksin kirpparilla (löysin enkeli 4:lle pihatoppahaalarin). Se sitten osottautui vauvalle liian pitkäksi poissaoloksi kun loppu iltana ei enää isiä hyväksynyt hoitamaan. Minun piti sitten neitiä pidellä sylissä tai kölliä vieressä että pieni voi rauhassa nukkua. Välillä avasi vähän toista silmää ja tarkisti että en ollu mihinkään lähtenyt.

Semmoisia tänne.

Enkeli